Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziwna przesylka - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Dziwna przesylka (/Temat-Dziwna-przesylka-163412)

Strony: 1 2

RE: Dziwna przesylka - Stworkowaty - 05-01-2020 11:19

Jakim cudem on ma tyle pozytywów? :O

RE: Dziwna przesylka - rachman - 05-01-2020 13:23

Pewnie na forum zamieścił refback za pozytyw Wink

RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 06-01-2020 12:14

Sprzdawca twierdzi, ze tego nie wysłał, nie wie co chce tym osiągnąć i ze nie zwróci srodkow. Napisał tez żebym otworzył spór po tym sam skontaktuje sie z poczta i zgłosi sprawę na policje Tongue takze jeszcze poczekam.

RE: Dziwna przesylka - alien97 - 06-01-2020 14:29

Ale pofiem perfumki pierwsza klasa "Eude alkaline" przepraszam ale to jest śmieszne i straszne jak sprzedawcy traktują ludzi

RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 22-01-2020 15:42

Sprawy chyba nie zgłosił na policję bo by się ze mną kontaktowali.

[Obrazek: 842asda.png]

Napisałem do ebay .... Mam zwrócić przesyłkę i otrzymam zwrot pieniędzy; jak nie od sprzedającego to od ebay bo jestem w programie ochrony kupujących (tak jak ostatnio). Zapewniając, że nawet jeżeli przesyłka zaginie na poczcie to i tak otrzymam pieniądze.
Zapytałem dlaczego ostatnio mi nie zwrócili pieniędzy skoro przesyłka zwrotna zaginęła.
Cytat:05:10:30 UTC Ajay

https://www.royalmail.com/track-your-item#/tracking-results/XC790057671GB

05:10:46 UTC Ajay

In this situation, we will not be able to refund you, Pawel.

05:11:00 UTC Ajay

We need the tracking information that shows valid proof of delivery to the seller address.
05:11:17 UTC Ajay

I will suggest you to contact the Royal Mail delivery office and ask them to find the item.
To odpisali po ponownym kontakcie, że przedtem postage label (etykietę zwrotu przesyłki) dostałem od sprzedającego a teraz dostaję od ebay.

RE: Dziwna przesylka - Pawlak093 - 29-01-2020 14:48

[Obrazek: refund.png]

Udało się Wink

Ciekawi mnie ile osób śledzi ten temat Big Grin