DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty (/Temat-DarkDevil-i-Ledo-lacza-sily-w-zarabianiu-co-daje-ostre-efekty-16332) |
RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - myju - 12-11-2010 08:51 A co ile pieniądze są wypłacane na PP ?Co tydzień czy miesiąc ? RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - DarkDevil - 12-11-2010 12:22 zalezy z jakiej fimy RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - ledo - 12-11-2010 12:23 Ogarnijcie dupy... my nie przyjmuje każdego, rejestruj się z reffa dopiero jak ogarniasz o co tu wogóle chodzi, a nie do mnie co chwile ktoś pisze że się zarejestrował, a nawet się wcześniej nie przedstawi, w dodatku nie wie o co w tym chodzi... Pisz dopiero jak spełniasz wszystkie warunki z 1 postu RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - Shaiders - 12-11-2010 15:12 Zarejestrowałem się z linku Dark Devil'a. Podał mi całkiem niezły sposób. Zobaczymy co z tego będzie RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - DarkDevil - 12-11-2010 15:22 Shaiders jeżeli sie za to wezmiesz to napewno wyjdzie,daje sobie ręke uciąć ze wyjdzie,tylko ze chodzi glownie o to ze musi wam sie chcieć,bo jeszcze nikt nie zarobil nic nie robiąć chociaz my z Ledo czasem nie robimy nic przez caly dzien i mamy po 5$ wiec da sie i sposob jest zajebi*ty tylko trzeba chcieć RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - myju - 12-11-2010 19:08 Wy zarabiacie po za polecania XD A mam pytanie bo odje dużo gier itp. na dark warez a max zarabiam po 1$ dienie. RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - Shaiders - 12-11-2010 21:12 Widzę, że chce się dołączyć kolejna osoba, która nic nie potrafi. Na poleconych DarkDevil zarobia 1$ dziennie, ale musiał jakoś zachęcić innych do tego. Jeżeli potrafisz posługiwać się swoimi linkami to dużo zarobisz. Ja przez 2godziny mojej nieobecności zarobiłem 0.35$ więc się da. Dopiero zaczynając. A co dopiero będzie jak się rozkręcę ? ;o RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - ledo - 12-11-2010 21:48 (12-11-2010 19:08)myju napisał(a): Wy zarabiacie po za polecania XDJa po tygodniu mam 3 $ z refów, więc to jest nic sam na siebie zarabiam RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - DarkDevil - 13-11-2010 00:36 panowie,wiecie ze nam tez sie oplaca miec poleconych bo mamy z nich jakis % ale chodzi i to ze wy nic na tym nie tracicie,a zyskujecie to ze zarabiacie sporo kasy dziennie,i prosze mi nie pisac ze sie nie da czy cos w tym stylu bo to ze wam nie wychodzi to moze byc dlatego ze: a)nie chce wam sie wrzucac b)nie spełniacie warunkow podanych w 1 poscie c)nie macie o tym zielonego pojęcia d)nie wrzucacie na wszystkie warezy o ktorych piszemy wam z Ledo jak do nas napiszecie na gg RE: DarkDevil i Ledo łączą siły w zarabianiu co daje ostre efekty - Takahari - 13-11-2010 01:13 ja tam progresywnie do przodu ledo wie jak co |