Enzovsky - powoli do celu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Enzovsky - powoli do celu (/Temat-Enzovsky-powoli-do-celu-163163) |
RE: Enzovsky - powoli do celu - mgll - 10-07-2019 11:17 No, no! Ładna sumka wleciała, chętnie dodam do temat do obserwowanych, żeby śledzić go później! Powodzenia Ci życzę! RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 10-07-2019 12:22 Dzięki, ze snapa zrezygnowałem wcześniej bo na 2000 znajomych było w opór stulejarzy, ale jak dziewczyna zobaczyła, że oglądam jakieś kutongi to mi zakazała tego sposobu promocji Dzisiaj póki co 40 wejść i 2 leady, ale przez to, że nie mam za bardzo czasu i muszę zmieniać konta bo 1 wystarcza mi na 3 dni i potem się zużywa, a za tydzień znów do niego wracam i cisne oporowo ile się da . Wieczorem jest zawsze największy ruch więc teraz póki co bez szału, ale jak wpadnie dzisiaj 50zł będzie git bo będą to pierwsze "dniówki" zarobione bez afiliacji bez pojęcia o tym jak to się robi @edit 3 lead wleciał gładko RE: Enzovsky - powoli do celu - KryptoHyip - 10-07-2019 21:37 jedziesz z tematem RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 11-07-2019 07:20 Wczoraj nie miałem zupełnie czasu... Wrzuciłem tylko w 5 minut moje magiczne rzeczy i dzisiaj rano niespodzianka 2 Jak na 5 minut roboty to chyba w miare spoko Mam już kolejny sposób na promowanie, to narzędzie, z którego korzystam x2, jednak nie wiem jak to ogarnę bo czasu mam jak na lekarstwo... Mały protip: jeśli już bawicie się w ero i do wieczora (19-20) macie bardzo mało leadów to się nie zrażajcie, napaleńcy uaktywniają się w godzinach 21-23 stąd najlepiej wtedy promować to, co robicie Poniżej screen z wczoraj + na waciki z dzisiaj Chyba spoko? RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 12-07-2019 08:18 Wczoraj tak samo, full obowiązków, zero wolnego czasu Ale coś tam wpadło, posiedziałem chyba pół godzinki i oto wynik Dzisiaj zauważyłem jakiś dziwnie podejrzany duży ruch. Zawsze o tej godzinie miałem około 20 wejść na stronę, dzisiaj w przeciągu godziny mam już 60. Udanego piątku i weekendu. Screen z dzisiaj i wczoraj poniżej RE: Enzovsky - powoli do celu - _MarciN_ - 12-07-2019 20:06 Widzę że też zaczynasz Skoro zrezygnowałeś z snapa to jak teraz zdobywasz leady? RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 13-07-2019 16:03 Na snapa wrzucam raz dziennie info i tyle. Na samych ogłoszeniach można zarobić 100zł jak ktoś nie jest leniwy i ma czas Mam swoją metodę promocji i póki co jakoś leci. Wczoraj dniówka 50 ziko, dzisiaj do teraz 26zł z automatu póki co RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 17-07-2019 09:25 Podsumowując poprzedni tydzień = pierwsze 400zł zarobione bez jakiegokolwiek pojęcia o afiliacji . Po namowie zrezygnowałem z FA na rzecz MyLead. Współpraca wydaje się być owocna więc trzymajcie kciuki. Jeśli ktoś chciałby zarabiać podobnie, a nie wie od czego zacząć zapraszam na priv Mam kilka propozycji RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 25-07-2019 10:27 Dawno mnie nie było, dalej bawie się i szukam nowych rozwiązań. No i chyba znalazłem Wczoraj promocja po staremu - w 5 minut wpadlo pare leadów Dzisiaj promocja po nowemu - minuta roboty na praktycznie full automacie i coś tam się kręci Łączny czas wczoraj i dzisiaj to max 10 minut, lecę po więcej Jeśli mógłbym komuś w jakikolwiek sposób pomóc zapraszam na priv RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 31-07-2019 07:23 Czasem tu zaglądam odkopać troche swój temat. Nie mam czasu na promowanie, z doskoku to robię. Wczorja 5 minut roboty. Wbiłem, zrobiłem robotę - efekty poniżej. Prawie automat, no 5 minut mi to zajęło |