Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. (/Temat-Mam-troche-gotowki-w-co-zainwestowac-na-czym-zarabiac-163097)

Strony: 1 2

RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - FreeDoge - 17-06-2019 14:41

(17-06-2019 14:30)Artinesse napisał(a):  @[FreeDoge] Zarabiałam na krypto i dobrze mi się żyło Cool. Zastanawiam się czy do tego nie wrócić. Tylko zastanawiam się jakie serwisy są obecnie godne polecenia. Siedziałam na bitbayu tylko te ich wolne wpłaty mnie zniechęcały.
@[Artinesse]
Korzystam tylko z bitbay Smile Jakie masz na myśli wolne wypłaty ? Bierzesz opcję wypłaty bez karty w bankomacie, lub teraz w przypadku rozszerzonej weryfikacji masz wypłaty poprzez pocztę polską jak i wpłaty a masz oddziały główne poczty czynne 24/h więc gotówkę masz że tak powiem od razu Smile

RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 17-06-2019 18:02

@[FreeDoge] Wpłaty poprzez przelew. Wielkiej tragedii może z tym nie było, tylko nie zawsze było to tak zaksięgowane jak powinno. Chociaż sam serwis bardzo dobrze wspominam.

RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - FreeDoge - 17-06-2019 18:08

(17-06-2019 18:02)Artinesse napisał(a):  @[FreeDoge] Wpłaty poprzez przelew. Wielkiej tragedii może z tym nie było, tylko nie zawsze było to tak zaksięgowane jak powinno. Chociaż sam serwis bardzo dobrze wspominam.

przepraszam nie doczytałem. Nie wiem jak u cb to przebiegało, ale ja wpłata do godziny 14stej to na giełdzie godzina 18sta pieniążki były, wcześniej wpłata to 12sta czy 16sta
A przez pocztę to kilka minut od wpłaty do otrzymania ich na giełdę

RE: Mam trochę gotówki w co zainwestować / na czym zarabiać. - Artinesse - 17-06-2019 20:19

Spróbuje kupić coś na bitbayu. Ciekawa jestem czy tak samo jak za dawnych czasów da się zarobić. Dziękuję temat zamykam.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.