![]() |
Agencja social media po godzinach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Agencja social media po godzinach (/Temat-Agencja-social-media-po-godzinach-163060) |
RE: Agencja social media po godzinach - mcmaks - 25-06-2019 10:53 Cześć ![]() Dość ciekawie się zaczyna, będę zaglądał. Od roku prowadzę własne kampanie reklamowe na Facebooku oraz insta; ![]() Ale również zajmuję się pełną obsługą social mediów jak i reklamowania usług moich klientów. Osobiście Polecam serwis Oferia.pl, tam znalazłem pierwszych klientów ![]() Trzymam kciuki ![]() RE: Agencja social media po godzinach - Zeroto1m - 30-06-2019 16:59 [DZIEŃ 22] Niebywałe jak ten czas szybko płynie, minął już prawie miesiąc od rozpoczęcia projektu. Pojawiły się niewielkie problemy natury technicznej - w czwartek padł mi komputer (służył kilka dobrych lat, składałem go w gimnazjum ? ) więc zostałem zmuszony szybko coś wymyślić żeby nie zostać na cienkim lodzie. Ktoś mądry kiedyś powiedział że prowadzenie biznesu to nic innego jak ciągłe rozwiązywanie problemów, coś w tym jest. Ogłoszenia wciąż zapewniają spokojny napływ zainteresowanych usługami, udało mi się pozyskać kolejną chętną osobę - fakt że prowadzę już konta SM bardzo pomaga podczas rozmowy. Za 3 dni mija darmowy okres próbny dla Pani z kawiarenki, czuję że uda się ją zatrzymać - na chwilę obecną współpracuje nam się dobrze. Póki co wyrabiam ale czasu w ciągu dnia zostaje coraz mniej. Ogólnie jestem zadowolony, toczę się w dobrym kierunku ![]() RE: Agencja social media po godzinach - Zeroto1m - 02-07-2019 10:48 (25-06-2019 10:53)mcmaks napisał(a): Od roku prowadzę własne kampanie reklamowe na Facebooku oraz insta; Jak idzie? Utrzymujesz się całkowicie z tego? Pozdrawiam ![]() RE: Agencja social media po godzinach - mcmaks - 02-07-2019 12:23 (02-07-2019 10:48)Zeroto1m napisał(a): Jak idzie? Utrzymujesz się całkowicie z tego? Wszystko idzie w coraz lepszym kierunku ![]() RE: Agencja social media po godzinach - Zeroto1m - 06-07-2019 15:18 [DZIEŃ 28] Dobre wieści przy sobocie - Pani z kawiarenki zgodziła się na stałą współpracę, tak jak i właściciel małej restauracji gdzie pracuje mój znajomy. Jestem mega zadowolony mimo że jeden trial nie wypalił i spotkałem się z odmową w połowie jego trwania. Dla niektórych to mała miesięczna suma, dla mnie praktycznie dodatkowa połowa wypłaty - i nie zamierzam na tym poprzestać ![]() CEL: 1000zł/5000zł - w połowie zwalniam się z pracy Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takich wyników po miesiącu, mam nadzieję że nie zrobię żadnej wtopy - trzeba trzymać kurs a wiatry zmienne. Na dzisiaj wszelkie prace zakończone, robię sobie wolne - trzeba celebrować kamienie milowe! Wasze zdrowie! ![]() RE: Agencja social media po godzinach - DawidJ1906 - 06-07-2019 19:33 To jest jeden z najciekawszych dzienników które czytałem wciąga jak cholera ![]() ![]() RE: Agencja social media po godzinach - patttson - 06-07-2019 20:09 Kozak, czytam i kibicuje ![]() RE: Agencja social media po godzinach - Bidbar96 - 07-07-2019 16:15 Spodobal mi sie Twoj dziennik, bede tu zagladal. Dlugi czas nie bylo tu na czym "oka zawiesic", wreszcie godny uwagi projekt ![]() RE: Agencja social media po godzinach - fusek - 07-07-2019 16:32 Tyle siana za taką obsługę. Wow ![]() Trzymam kciuki i obserwuje. Z jakiej miejscowości jesteś? Jakiej wielkości? RE: Agencja social media po godzinach - Zeroto1m - 09-07-2019 16:08 (06-07-2019 19:33)DawidJ1906 napisał(a): To jest jeden z najciekawszych dzienników które czytałem wciąga jak cholera (06-07-2019 20:09)patttson napisał(a): Kozak, czytam i kibicuje (07-07-2019 16:15)Bidbar96 napisał(a): Spodobal mi sie Twoj dziennik, bede tu zagladal. Dlugi czas nie bylo tu na czym "oka zawiesic", wreszcie godny uwagi projekt (07-07-2019 16:32)fusek napisał(a): Tyle siana za taką obsługę. WowWbrew pozorom jest to więcej roboty niż może się wydawać ![]() Dzięki wielkie wszystkim, fajnie że się podoba. Pozytywny feedback daje kopa do działania ![]() |