Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE (/Temat-Okazja-na-106zl-w-3-godziny-SPRAWDZONE-162979) Strony: 1 2 |
RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Kryspin - 05-06-2019 22:25 (05-06-2019 22:18)GOGI155 napisał(a):(05-06-2019 22:08)Dannyk napisał(a):GOGI155 napisał(a):Ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem po co to robisz ale spoko. A przede wszystkim nie jest to kit tylko sprawdzona metoda, a ja zarabiam tylko 1 zl za jedną osobę, więc jeśli to byłby kit to nawet nie miał bym chęci tego pisac.Ale jest to kit bo pisałem w twoim wcześniejszym temacie nadrapanym z innego konta że znam ten serwis i nie dają żadnych 40 zł. Więc jeśli nie dają 40 zł to po co to pisać? Chwyt marketingowy? To jest wyciskanie ludziom kitu ale niestety większość z tego forum zęby zjadło na zarabianiu w sieci i dobrze sobie radzą bez oszustw i uwierz mi że raczej te osoby się na to nie nabiorą. skończ ten spam trollu. Pisałem do sw panel i NIGDY nie robili takiej promocji. RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - GOGI155 - 05-06-2019 22:31 (05-06-2019 22:25)Kryspin napisał(a):(05-06-2019 22:18)GOGI155 napisał(a):(05-06-2019 22:08)Dannyk napisał(a):GOGI155 napisał(a):Ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem po co to robisz ale spoko. A przede wszystkim nie jest to kit tylko sprawdzona metoda, a ja zarabiam tylko 1 zl za jedną osobę, więc jeśli to byłby kit to nawet nie miał bym chęci tego pisac.Ale jest to kit bo pisałem w twoim wcześniejszym temacie nadrapanym z innego konta że znam ten serwis i nie dają żadnych 40 zł. Więc jeśli nie dają 40 zł to po co to pisać? Chwyt marketingowy? To jest wyciskanie ludziom kitu ale niestety większość z tego forum zęby zjadło na zarabianiu w sieci i dobrze sobie radzą bez oszustw i uwierz mi że raczej te osoby się na to nie nabiorą. Napisałes do SW panel teraz czy tam godzie temu i odpisali Ci o 23 godz. Gratulacje inteligencji jesli nie podoba Cie sie temat to poprostu na niego nie wchodz i sie nie wypowiadaj zamiast robic z siebie ( sam sobie dokoncz bo nie jestem tu po to zeby kogos obrazac ) dobranoc RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Dannyk - 05-06-2019 22:36 (05-06-2019 22:18)GOGI155 napisał(a):(05-06-2019 22:08)Dannyk napisał(a):GOGI155 napisał(a):Ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem po co to robisz ale spoko. A przede wszystkim nie jest to kit tylko sprawdzona metoda, a ja zarabiam tylko 1 zl za jedną osobę, więc jeśli to byłby kit to nawet nie miał bym chęci tego pisac.Ale jest to kit bo pisałem w twoim wcześniejszym temacie nadrapanym z innego konta że znam ten serwis i nie dają żadnych 40 zł. Więc jeśli nie dają 40 zł to po co to pisać? Chwyt marketingowy? To jest wyciskanie ludziom kitu ale niestety większość z tego forum zęby zjadło na zarabianiu w sieci i dobrze sobie radzą bez oszustw i uwierz mi że raczej te osoby się na to nie nabiorą. GOGI155 napisał(a):Jeśli dobrze znasz ten serwis to znaczy ze masz juz tam konto wiec z tych 40zł nie skorzystasz tak samo jak ja, ale dla nowych uczestowników takich jak wymieniłem w głownym poście jest ta promocja. Więc kit wciskasz Ty teraz, daj innym zarobić zamiast pisać te bzdury. Dalej nie rozumiem czemu mnie atakujecie i wmawiacie mi ze pisze kłamstwa. Przepraszam modów za wulgaryzmy ale... No kurw@ nie zdzierżę. Masz screeny poniżej. Konto nowe zakładane bez refa żebyś nic nie miał z tego. Powiedz gdzie jest 40 zł? RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - GOGI155 - 05-06-2019 22:46 Widocznie nie wpisałes ze masz 40 lat lub ze jestes ze wsi lub jest to fake screen Po drugie jeszcze pare postow wczesniej ze bardzo dobrze znasz sw panel a teraz niby zakladasz tam konto i ryzykujesz bana na 2 kontach? cos tu smierdzi. Zreszta ludzie sami zweryfikuja a ty skoncz sie napinac i pisac te bzdury. IDK jaka masz w tym inicjatywe ale robisz z posta na post z siebie wieksze posmiewisko. To mój ostatni dzis post a Ty pisz sobie dalej klamco RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Dannyk - 05-06-2019 23:00 (05-06-2019 22:46)GOGI155 napisał(a): Widocznie nie wpisałes ze masz 40 lat lub ze jestes ze wsi lub jest to fake screen Widzisz jakie podjąłem ryzyko żeby udowodnić że kłamiesz? Zaryzykowalem banem. Mało tego za chwilę wyślę maila do supportu z Twoim reflinkiem i zapytam czy jeśli się zarejestruje z tego linku to dostanę 40 zł. A zaznaczyłem że mam 40 lat i jestem że wsi. Jaką mam inicjatywę? Otóż jeśli będzie mniej takich spamerskich postów jak twój to ludzie którzy dopiero raczkuja w zarabianiu w sieci będą bardziej efektywnymi refami niż tacy którzy się porejestruja z nadzieją na fake 40 zł i zobaczą całe nic. To po pierwsze. Po drugie sam 20 lat temu nadzialem się na tego typu wałki i po dłuższym czasie tracilem nadzieję na to że można coś z sieci wyciągnąć. U wierzyłem że można i działam. @edit Z całym szacunkiem ale nie nazywaj mnie swoim imieniem RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Ropsont - 05-06-2019 23:03 Długo jeszcze będziecie dyskutować z tym trollem? Temat jest już dawno zgłoszony i podejrzewam, że nie tylko przeze mnie. Będzie jakiś wolny mod to wywali do kosza i zbanuje. RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - rachman - 06-06-2019 00:06 Ile razy ten shit się pojawi. Albo dawaj autorze jakiś dowód / info o promocji - albo zasługujesz by wywalić Cię stąd definitywnie RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Majka - 06-06-2019 07:37 Jeżeli masz problem ze zrozumieniem regulaminu, uważasz, że bezpodstawnie masz blokowane konta; pisz: https://zarabiam.com/contactus/contactus.php Wszystkie kolejne Twoje konta będą automatycznie blokowane! Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |