Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE (/Temat-Okazja-na-106zl-w-3-godziny-SPRAWDZONE-162979)

Strony: 1 2

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Kryspin - 05-06-2019 22:25

(05-06-2019 22:18)GOGI155 napisał(a):  
(05-06-2019 22:08)Dannyk napisał(a):  
GOGI155 napisał(a):Ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem po co to robisz ale spoko. A przede wszystkim nie jest to kit tylko sprawdzona metoda, a ja zarabiam tylko 1 zl za jedną osobę, więc jeśli to byłby kit to nawet nie miał bym chęci tego pisac.
pozdrawiam
Ale jest to kit bo pisałem w twoim wcześniejszym temacie nadrapanym z innego konta że znam ten serwis i nie dają żadnych 40 zł. Więc jeśli nie dają 40 zł to po co to pisać? Chwyt marketingowy? To jest wyciskanie ludziom kitu ale niestety większość z tego forum zęby zjadło na zarabianiu w sieci i dobrze sobie radzą bez oszustw i uwierz mi że raczej te osoby się na to nie nabiorą.

Jeśli dobrze znasz ten serwis to znaczy ze masz juz tam konto wiec z tych 40zł nie skorzystasz tak samo jak ja, ale dla nowych uczestowników takich jak wymieniłem w głownym poście jest ta promocja. Więc kit wciskasz Ty teraz, daj innym zarobić zamiast pisać te bzdury. Dalej nie rozumiem czemu mnie atakujecie i wmawiacie mi ze pisze kłamstwa.

skończ ten spam trollu. Pisałem do sw panel i NIGDY nie robili takiej promocji.

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - GOGI155 - 05-06-2019 22:31

(05-06-2019 22:25)Kryspin napisał(a):  
GOGI155 napisał(a):Ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem po co to robisz ale spoko. A przede wszystkim nie jest to kit tylko sprawdzona metoda, a ja zarabiam tylko 1 zl za jedną osobę, więc jeśli to byłby kit to nawet nie miał bym chęci tego pisac.
pozdrawiam
Ale jest to kit bo pisałem w twoim wcześniejszym temacie nadrapanym z innego konta że znam ten serwis i nie dają żadnych 40 zł. Więc jeśli nie dają 40 zł to po co to pisać? Chwyt marketingowy? To jest wyciskanie ludziom kitu ale niestety większość z tego forum zęby zjadło na zarabianiu w sieci i dobrze sobie radzą bez oszustw i uwierz mi że raczej te osoby się na to nie nabiorą.

Jeśli dobrze znasz ten serwis to znaczy ze masz juz tam konto wiec z tych 40zł nie skorzystasz tak samo jak ja, ale dla nowych uczestowników takich jak wymieniłem w głownym poście jest ta promocja. Więc kit wciskasz Ty teraz, daj innym zarobić zamiast pisać te bzdury. Dalej nie rozumiem czemu mnie atakujecie i wmawiacie mi ze pisze kłamstwa.

skończ ten spam trollu. Pisałem do sw panel i NIGDY nie robili takiej promocji.

Napisałes do SW panel teraz czy tam godzie temu i odpisali Ci o 23 godz. Gratulacje inteligencji jesli nie podoba Cie sie temat to poprostu na niego nie wchodz i sie nie wypowiadaj zamiast robic z siebie ( sam sobie dokoncz bo nie jestem tu po to zeby kogos obrazac ) dobranoc

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Dannyk - 05-06-2019 22:36

pozdrawiam

GOGI155 napisał(a):Jeśli dobrze znasz ten serwis to znaczy ze masz juz tam konto wiec z tych 40zł nie skorzystasz tak samo jak ja, ale dla nowych uczestowników takich jak wymieniłem w głownym poście jest ta promocja. Więc kit wciskasz Ty teraz, daj innym zarobić zamiast pisać te bzdury. Dalej nie rozumiem czemu mnie atakujecie i wmawiacie mi ze pisze kłamstwa.

Przepraszam modów za wulgaryzmy ale...
No kurw@ nie zdzierżę. Masz screeny poniżej. Konto nowe zakładane bez refa żebyś nic nie miał z tego. Powiedz gdzie jest 40 zł?

[Obrazek: Screenshot-20190605-232158.png]

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - GOGI155 - 05-06-2019 22:46

Widocznie nie wpisałes ze masz 40 lat lub ze jestes ze wsi lub jest to fake screen
Po drugie jeszcze pare postow wczesniej ze bardzo dobrze znasz sw panel a teraz niby zakladasz tam konto i ryzykujesz bana na 2 kontach? cos tu smierdzi.
Zreszta ludzie sami zweryfikuja a ty skoncz sie napinac i pisac te bzdury. IDK jaka masz w tym inicjatywe ale robisz z posta na post z siebie wieksze posmiewisko.
To mój ostatni dzis post a Ty pisz sobie dalej klamco

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Dannyk - 05-06-2019 23:00

(05-06-2019 22:46)GOGI155 napisał(a):  Widocznie nie wpisałes ze masz 40 lat lub ze jestes ze wsi lub jest to fake screen
Po drugie jeszcze pare postow wczesniej ze bardzo dobrze znasz sw panel a teraz niby zakladasz tam konto i ryzykujesz bana na 2 kontach? cos tu smierdzi.
Zreszta ludzie sami zweryfikuja a ty skoncz sie napinac i pisac te bzdury. IDK jaka masz w tym inicjatywe ale robisz z posta na post z siebie wieksze posmiewisko.
To mój ostatni dzis post a Ty pisz sobie dalej klamco

Widzisz jakie podjąłem ryzyko żeby udowodnić że kłamiesz? Zaryzykowalem banem. beka

Mało tego za chwilę wyślę maila do supportu z Twoim reflinkiem i zapytam czy jeśli się zarejestruje z tego linku to dostanę 40 zł. A zaznaczyłem że mam 40 lat i jestem że wsi.

Jaką mam inicjatywę? Otóż jeśli będzie mniej takich spamerskich postów jak twój to ludzie którzy dopiero raczkuja w zarabianiu w sieci będą bardziej efektywnymi refami niż tacy którzy się porejestruja z nadzieją na fake 40 zł i zobaczą całe nic.
To po pierwsze. Po drugie sam 20 lat temu nadzialem się na tego typu wałki i po dłuższym czasie tracilem nadzieję na to że można coś z sieci wyciągnąć.
U wierzyłem że można i działam.

@edit
Z całym szacunkiem ale nie nazywaj mnie swoim imieniem

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Ropsont - 05-06-2019 23:03

Długo jeszcze będziecie dyskutować z tym trollem? Temat jest już dawno zgłoszony i podejrzewam, że nie tylko przeze mnie. Będzie jakiś wolny mod to wywali do kosza i zbanuje.

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - rachman - 06-06-2019 00:06

Ile razy ten shit się pojawi. Albo dawaj autorze jakiś dowód / info o promocji - albo zasługujesz by wywalić Cię stąd definitywnie

RE: Okazja na 106zł w 3 godziny. SPRAWDZONE - Majka - 06-06-2019 07:37

Jeżeli masz problem ze zrozumieniem regulaminu, uważasz, że bezpodstawnie masz blokowane konta; pisz: https://zarabiam.com/contactus/contactus.php
Wszystkie kolejne Twoje konta będą automatycznie blokowane!

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.