Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Brak chęci do pracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Brak chęci do pracy (/Temat-Brak-checi-do-pracy-162935)

Strony: 1 2

RE: Brak chęci do pracy - VeSteQ - 10-06-2019 19:48

(05-06-2019 20:50)Shimeon napisał(a):  
Cytat:po pracy w domu zawsze coś sobie dorobie komuś coś naprawić, podmalowac etc.

Napisz coś więcej o sobie. Czym się interesujesz. Jakie jest twoje hobby itd.

To tak, z wykształcenia tak jak pisałem jestem mechanikiem pojazdów samochodowych. Moim hobby są głównie samochody ale i też posiedzę coś przy komputerze, lubię majsterkować w domu jak i wieczorem, w wolnym czasie poprzeglądać internet, coś poczytać czy też zagrać dla relaksu jak to na 20 latka przystało Big Grin Co jakiś czas coś komuś naprawię, podmaluje, jakaś konserwacja czy też w swoim samochodzie pomajsterkuje. Mieszkam we 1000 osobowej wiosce, do miasta mam 10km, do większego miasta takiego jak Kraków mam 35km, Katowice coś około 50. Nie boję się wyzwań, większość rzeczy uczyłem się sam lub na praktyce w szkole. chyba tyle Smile

RE: Brak chęci do pracy - Shimeon - 10-06-2019 20:05

Cytat:Co jakiś czas coś komuś naprawię, podmaluje, jakaś konserwacja czy też w swoim samochodzie pomajsterkuje.

Proponuję założyć kanał na YouTube o tematyce mechanika-konserwacja. Zainwestuj w dobrą kamerkę + Kampania AdWords, a będziesz miał widzów, jeśli twoje filmy będą w wysokiej jakości. Zajrzyj na kanał my mechanics i zrób coś na wzór tego.

Pozdro.

RE: Brak chęci do pracy - VeSteQ - 13-06-2019 19:20

(10-06-2019 20:05)Shimeon napisał(a):  
Cytat:Co jakiś czas coś komuś naprawię, podmaluje, jakaś konserwacja czy też w swoim samochodzie pomajsterkuje.

Proponuję założyć kanał na YouTube o tematyce mechanika-konserwacja. Zainwestuj w dobrą kamerkę + Kampania AdWords, a będziesz miał widzów, jeśli twoje filmy będą w wysokiej jakości. Zajrzyj na kanał my mechanics i zrób coś na wzór tego.

Pozdro.

Dzięki, o czymś takim nawet nie myślałem a naprawdę mogło by być to coś fajnego Big Grin

RE: Brak chęci do pracy - Shimeon - 13-06-2019 22:31

(13-06-2019 19:20)VeSteQ napisał(a):  
(10-06-2019 20:05)Shimeon napisał(a):  

Pozdro.

Dzięki, o czymś takim nawet nie myślałem a naprawdę mogło by być to coś fajnego Big Grin

To jest bardzo satysfakcjonujące Wink I uzależniające Lol