Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Giełdy Kryptowalut (/Forum-Gieldy-Kryptowalut-461)
+--- Wątek: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta (/Temat-Einstein-Exchange-Darmowe-7-5-za-weryfikacje-konta-162568)

Strony: 1 2

Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - Doorm - 12-05-2019 22:00

Ile % za wypłata biorą?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - kangurek - 04-07-2019 14:09

Ktoś coś z tego wypłacił ?? Mam ze 12 dolarów, ale jak chcę wypłacić to nie mogę.
No chyba że coś źle robię.

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - kevin4 - 04-07-2019 14:27

Musisz mieć Zweryfikowane konto aby wypłacić. Ja wysłałem do weryfikacji ponad miesiąc temu ale dalej status to pending

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - kangurek - 04-07-2019 14:30

(04-07-2019 14:27)kevin4 napisał(a):  Musisz mieć Zweryfikowane konto aby wypłacić. Ja wysłałem do weryfikacji ponad miesiąc temu ale dalej status to pending

Mam zweryfikowane.
Napisz do supportu, odpiszą Ci za parę dni, ale odpiszą.
Będziesz musiał pewnie jeszcze raz zdjęcia wysłać.
Ja tak zrobiłem i ekspresowo zweryfikowali mi konto.
Tylko nie zasłaniaj nic na zdjęciach, z resztą w e-mailu od nich jest wszystko napisane.

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - Boniekk - 04-07-2019 17:06

(04-07-2019 14:30)kangurek napisał(a):  
(04-07-2019 14:27)kevin4 napisał(a):  Musisz mieć Zweryfikowane konto aby wypłacić. Ja wysłałem do weryfikacji ponad miesiąc temu ale dalej status to pending

Mam zweryfikowane.
Tylko nie zasłaniaj nic na zdjęciach, z resztą w e-mailu od nich jest wszystko napisane.

Jak ja do nich napisałem to odpisali mi że mają kolejke ludzi do weryfikacji od marca i że mam czekać kilka miesięcy na weryfiakcje xD

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - kangurek - 04-07-2019 17:15

(04-07-2019 17:06)Boniekk napisał(a):  
(04-07-2019 14:30)kangurek napisał(a):  

Mam zweryfikowane.

Jak ja do nich napisałem to odpisali mi że mają kolejke ludzi do weryfikacji od marca i że mam czekać kilka miesięcy na weryfiakcje xD

Mnie odpisali po ok. 12 dniach że zdjęcia były słabej jakości i żebym przysłał nowe.
Warunkiem bylo tylko to bym zrobił to odpowiadając na ich e-mail.
Zrobiłem tak jak prosili i zweryfikowali w gdzieś w 10 godzin.
Napisali w odpowiedzi że mogą prosić jeszcze o jakieś dane w zależności od ruchu i takie pierdoły.
Mam kasę w BTC ale wypłacić nie mogę.
Miałem tamten email, więc znowu go odbiłem z zapytaniem, jak mogę wypłacić środki.
Czekam.

RE: Einstein Exchange - Darmowe 7.5$ za weryfikacje konta - mtszkbs018 - 12-09-2019 13:42

Wypłacił ktoś coś z tego Einstein? Bo ja już czekam ze 2 tygodnie i nic na suporcie aby odpisuja cały czas to samo ze maja duże obciążenie wypłatami i proszą o Cierpliwość Big Grin