![]() |
Gains Systems NOWOŚĆ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gains Systems NOWOŚĆ (/Temat-Gains-Systems-NOWOSC-162147) |
RE: Gains Systems NOWOŚĆ - MagicWizzard - 06-06-2019 15:05 Program działa ![]() Wypłata w niecałe dwie min u mnie ![]() Gains Systems NOWOŚĆ - Doorm - 06-06-2019 15:11 Trochę się wpierd. Pod mój temat. Że doradzisz pomożesz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ogólnie już późno jest na ten program i lepiej przemyśleć poważnie wejście. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: Gains Systems NOWOŚĆ - MagicWizzard - 17-06-2019 15:45 Serwis płaci - kolejna wypłata. Mój wkład 2LTC. W razie pytań pomogę ![]() ![]() RE: Gains Systems NOWOŚĆ - skint - 22-06-2019 11:32 Program świetnie się rozwija, wprowadzili nowe kryptoaluty XRP, EOS w jakich można wpłacać i wypłacać oprócz tych co już były BTC, ETH, LTC, TRX, $ Perfect Money, Payeer. Dzięki temu, że BTC urosło i bonusie za 2 poleconych po tygodniu już zaliczyłem zwrot depozytu. Od tygodnia zarabiam czysty zysk i jestem w szoku jak to szybko leci, bo dają duże bonusy za nowych referali. Wpłacony depozyt 195,42 co widać na fotce, a dzisiejszy zarobek to 173,23$ ![]() Gains Systems NOWOŚĆ - Doorm - 22-06-2019 11:39 Słuchaj chłopaku. Z reguły jak dają bonusy i inne rzeczy to program chwilę później pada. Dasz mi gwarancję że wrzucę 20k i nie stracę? Możemy podpisać u notariusza że oddasz mi jak taki pewien jesteś. Ja mam ok 50 osób pod sobą w tym programie. A gdybać sobie możesz co i jak będzie. Oby działał jak najdłużej Ale wchodzić już odradzam. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: Gains Systems NOWOŚĆ - skint - 22-06-2019 11:46 Bonusy dają od początku, nikogo nie przymuszam. Nie chcesz nie wchodz. Ja wiem ze podziała. Inni też sie bali Skylexa kiedyś na początku. A ile działał Skyllex??? gadali tak samo i nic nie zarobili. Miłego dnia. Gains Systems NOWOŚĆ - Doorm - 22-06-2019 11:54 Naganiaj sobie gdzie indziej. To jest mój post i kilkukrotnie pisałem aby lepiej nie wchodzić. Nikt gwarancji nie da. Po twoich wypowiedziach widzę, że jesteś zwykłym naganiaczem byle z prowizji brać zysk puki program działa. Kto wszedł wcześniej jak ja tylko zarabia i lepiej nie inwestować już. Oby działał. Teraz uważam już zbyt duże ryzyko tym bardziej że plany są na zawsze. Brak argumentów masz nic więcej. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: Gains Systems NOWOŚĆ - wasda - 22-06-2019 13:23 dziwi mnie ze żaden mod nie reaguje na to co tu sie wyprawia można tak sobie w cudzym temacie naganiać? ktoś sobie założy temat i można mu w ten temat z butami i swoim refem wchodzić? a tak poza tym to gadka jak każdego naganiacza ja zarabiam miliony a ty sieę bój i dalej zastanawiaj... ciekawe czy jak za tydzień padnie to w ogóle cokolwiek napiszesz czy znikniesz jak kamień w wodę a ktoś kto choć trochę zna się na tego typu programach to wie że po takim czasie już się w program nie wchodzi bo już raczej bliżej mu do końca niż do zarobku ![]() Gains Systems NOWOŚĆ - Doorm - 22-06-2019 13:26 Dzięki wasda. Ja Tu 2 miałem już naganiaczy i co z butami weszli w temat. Typowy naganiacz nic więcej. Chwali się że dzięki refom kasa mu się zwróciła hah Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: Gains Systems NOWOŚĆ - Hybrid1990 - 22-06-2019 15:34 SPAM USUNIĘTY, KOLEJNY BĘDZIE KARANY WARNEM/BLOKADĄ PISANIA POSTÓW.
|