Zmiany w templatce - Wasze odczucia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Zmiany w templatce - Wasze odczucia (/Temat-Zmiany-w-templatce-Wasze-odczucia-161900) Strony: 1 2 |
RE: Zmiany w templatce - Wasze odczucia - eseles - 04-04-2019 18:08 (04-04-2019 17:42)Admin napisał(a): 1. już ze 2 tyg temu pisałem że wyłączyłem je aby nie rozjedzało wersji mobilnej - przez te statystyki znika responsywność, dużo za dużo informacji żeby to pomieścić na telefonie. Mi i tak przez sb sie rozwala Edit @[Admin] To bylo z chrome, zainstalowalem FireFoxa i to samo RE: Zmiany w templatce - Wasze odczucia - Admin - 04-04-2019 19:23 (04-04-2019 18:08)eseles napisał(a):(04-04-2019 17:42)Admin napisał(a): 1. już ze 2 tyg temu pisałem że wyłączyłem je aby nie rozjedzało wersji mobilnej - przez te statystyki znika responsywność, dużo za dużo informacji żeby to pomieścić na telefonie. a to akurat ciekawe bo mi na iphonie elegancko formatuje. RE: Zmiany w templatce - Wasze odczucia - Ando - 05-04-2019 07:20 Można gdzieś włączyć możliwość sortowania nieprzeczytanych postów działami tak jak to było do niedawna? Bardzo przydatna opcja żeby być na bieżąco z konkretnymi działami a nie przebijać się przez pozostałe mało istotne posty. RE: Zmiany w templatce - Wasze odczucia - malpa2 - 05-04-2019 09:11 Cytat:zgodnie z twoją prośbą zmieniłem format daty na dzień-miesiąc-rok, a jeśli chodzi o zakładki na nieprzeczytanych to dorobię w wolnym czasie (więcej zabawy bo parę szablonów z jednego stylu korzysta, więc robiąc jeden musi grać na innych). Dzięki bardzo, od razu wygodniej i bez zastanawiania czy pierwsze to miesiąc czy dzień RE: Zmiany w templatce - Wasze odczucia - Admin - 09-04-2019 10:13 (04-04-2019 16:53)PremAccHack napisał(a): 1. Dlaczego dolne statystyki mi się przestały wyświetlać na tele 1. Wprowadziłem je ponownie dla zalogowanych z uwagi na to że chat i tak wymusza rozciągnięcie. 2. Wprowadziłem dziś na nowo tą funkcjonalność. (04-04-2019 18:08)eseles napisał(a):(04-04-2019 17:42)Admin napisał(a): 1. już ze 2 tyg temu pisałem że wyłączyłem je aby nie rozjedzało wersji mobilnej - przez te statystyki znika responsywność, dużo za dużo informacji żeby to pomieścić na telefonie. Faktycznie różnica jest pomiędzy niezalogowanym a zalogowanym, wyłącznie przy stronie głównej, dlatego zgodnie z powyższym przywróciłem tam również top10. (05-04-2019 07:20)Ando napisał(a): Można gdzieś włączyć możliwość sortowania nieprzeczytanych postów działami tak jak to było do niedawna? Bardzo przydatna opcja żeby być na bieżąco z konkretnymi działami a nie przebijać się przez pozostałe mało istotne posty. Zrobione, wprowadziłem sugestie w nowym szablonie. |