![]() |
Zlecę instalację certyfikatu SSL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Zlecę instalację certyfikatu SSL (/Temat-Zlece-instalacje-certyfikatu-SSL-161858) Strony: 1 2 |
RE: Zlecę instalację certyfikatu SSL - precell - 30-03-2019 19:59 @[eseles] Mam bardzo dużą pewność ;-) Każda moja strona ma certyfikat SSL. Z "Better Search Replace" korzystam przy stronach które wcześniej tego certyfikatu nie miały. Przy nowych nie muszę do tego używać żadnych wtyczek. W razie czego plik .htaccess też potrafię sobie z edytować. Docierając do setna mojej wypowiedzi, nie używam wtyczek tam gdzie nie są potrzebne :-) Pozwolę sobie specjalnie dla Ciebie podlinkować mój temat: https://zarabiam.com/Temat-Modyfikacja-WordPress-bez-uzycia-wtyczek-156576 RE: Zlecę instalację certyfikatu SSL - Vivera - 30-03-2019 20:04 (30-03-2019 17:05)eseles napisał(a):(30-03-2019 09:49)precell napisał(a): @[eseles] @[eseles] sama wtyczka serwera nie obciąży ale po co pchać wtyczki skoro można to zrobić równie dobrze z poziomu samego WP albo na upartego .htaccessa ? bez sensu jest dorzucać do WP wtyczki, które często są dziurawe i za chwile na serwerze robi się bagno i wtedy owszem wystarczy chwila i już obciążenie jest ![]() ![]() ![]() RE: Zlecę instalację certyfikatu SSL - eseles - 30-03-2019 20:13 @[Vivera] @[precell] Wtyczka to wygoda, wiedza to swoboda. No jak mu sie chce to moze pokombinowac, np. skopiowac .htaccess potem wylaczyc wtyczke i odinstalowac i podmienic plik spowrotem, moze zadziala, takie gdybanie ![]() ![]() RE: Zlecę instalację certyfikatu SSL - Vivera - 30-03-2019 20:17 dziś w sieci jest wszystko ![]() ![]() ![]() RE: Zlecę instalację certyfikatu SSL - precell - 30-03-2019 20:25 @[eseles] Przez taką wygodę kiedyś jak zacząłem bawić się Wordpressem, miałem ponad 40 wtyczek na blogu ![]() Na szczęście teraz czuję się swobodnie :-) |