Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pieniądz robi pieniądz (oby!) (/Temat-Pieniadz-robi-pieniadz-oby-161840)

Strony: 1 2

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 31-03-2019 18:28

Odpowiem Ci na to pytanie wykresem, który bardzo dobrze to obrazuje:

[Obrazek: 8c7b59553b0c8.jpg]

Czerwona linia pokazuje jak wyglądałby mój stan konta Binance bez używania bota, niebieska z botem. Jak widać około 2500zł różnicy obecnie Wink

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Surimi - 31-03-2019 19:33

Elegancko. Dobrze, że masz wszystko na wykresach wyliczone to wiesz na czym stoisz i jak się rozwija dany projekt, Nie działasz po omacku. Co oznacza, ten ostry zjazd w dół?Ten bot działa pasywnie? Jeśli wrzuciłbym 50000 zł działałby tak samo? Nie było by opóźnień, ani większych spreadow?

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 31-03-2019 20:14

Ten wykres generowany jest na stronie bota, nie wymaga ode mnie wprowadzania żadnych danych itp. Ostry zjazd w dół to prawdopodobnie jakiś bug, ewentualnie problem z serwerem, nie wynika ze stanu konta. Ciężko mi określić co by się działo przy takiej kwocie. Wszystko zależy od tego jakie ustawienia mu zadamy. Generalnie Binance jest na tyle dużą giełdą, z tak wielkimi obrotami, że nie powinno być problemów.

Ps. Dziś dwa kupony na Fortunie w tym jeden całkiem przyjemny:
Fortuna

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 01-04-2019 20:24

Kolejne szybkie podsumowanie Wink

[Obrazek: 7a366c2ba692b.jpg]
*wszystkie wartości są przybliżone ze względu na dynamikę rynków itp.

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 03-04-2019 20:38

Pora na kolejny krótki opis poszczególnych programów. W ostatnich dniach nie miałem zbyt wiele czasu na działanie. Ale jest to w sumie zgodne z moim założeniem z pierwszego postu.

Binance + bot Intralogic
Ostatnie dni dla kryptowalut to duże wzrosty co też przekłada się na moje wyniki. Bot również stabilnie handluje. Tak jak pisałem w poście wcześniej prawdopodobnie niedługo zacznę stopniowo wypłacać zyski tak aby inwestycja zwróciła się w najgorszym wypadku na 0.

Bitbay
Praktycznie nic się nie dzieje. Ciężko mi nawet wyprzedać kupione coiny, cierpliwie poczekam i przenoszę pieniądze gdzie indziej. Obecnie obserwuję jeden serwis inwestycyjny. Jeśli się zdecyduję opiszę bardziej szczegółowo.

Mintos
AutoInvest działa bez mojej ingerencji. Obecnie nadal na - ze wzlędu na wpadkę, o której pisałem. Z czasem pojawią się zyski.

eToro
Pierwotny trader, od którego kopiowałem miał przerwę od piątku do dziś, dlatego nie było większych zmian. Drugi, któremu zaufałem póki co ma słabe wyniki. Podsumowując z samego tradingu jestem na +. Ujemy % pojawił się ze względu na kurs dolara. Na ten program zakładam sobie większą cierpliwość.

Fortuna
W sumie bez zmian, raz na +, raz na - Wink

[Obrazek: a95fa9fb3924d.jpg]
*wszystkie wartości są przybliżone ze względu na dynamikę rynków itp

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Mailowiec - 02-05-2019 19:39

Żyjesz kolego? Zapowiadał się ciekawy dziennik.

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - averegen - 12-05-2019 01:35

Dużo dzienników szybko umiera

RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 12-05-2019 09:37

Postaram się w najbliższych dniach wskrzesić dziennik Wink