![]() |
Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pieniądz robi pieniądz (oby!) (/Temat-Pieniadz-robi-pieniadz-oby-161840) Strony: 1 2 |
RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 31-03-2019 18:28 Odpowiem Ci na to pytanie wykresem, który bardzo dobrze to obrazuje: ![]() Czerwona linia pokazuje jak wyglądałby mój stan konta Binance bez używania bota, niebieska z botem. Jak widać około 2500zł różnicy obecnie ![]() RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Surimi - 31-03-2019 19:33 Elegancko. Dobrze, że masz wszystko na wykresach wyliczone to wiesz na czym stoisz i jak się rozwija dany projekt, Nie działasz po omacku. Co oznacza, ten ostry zjazd w dół?Ten bot działa pasywnie? Jeśli wrzuciłbym 50000 zł działałby tak samo? Nie było by opóźnień, ani większych spreadow? RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 31-03-2019 20:14 Ten wykres generowany jest na stronie bota, nie wymaga ode mnie wprowadzania żadnych danych itp. Ostry zjazd w dół to prawdopodobnie jakiś bug, ewentualnie problem z serwerem, nie wynika ze stanu konta. Ciężko mi określić co by się działo przy takiej kwocie. Wszystko zależy od tego jakie ustawienia mu zadamy. Generalnie Binance jest na tyle dużą giełdą, z tak wielkimi obrotami, że nie powinno być problemów. Ps. Dziś dwa kupony na Fortunie w tym jeden całkiem przyjemny: Fortuna RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 01-04-2019 20:24 Kolejne szybkie podsumowanie ![]() ![]() *wszystkie wartości są przybliżone ze względu na dynamikę rynków itp. RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 03-04-2019 20:38 Pora na kolejny krótki opis poszczególnych programów. W ostatnich dniach nie miałem zbyt wiele czasu na działanie. Ale jest to w sumie zgodne z moim założeniem z pierwszego postu. Binance + bot Intralogic Ostatnie dni dla kryptowalut to duże wzrosty co też przekłada się na moje wyniki. Bot również stabilnie handluje. Tak jak pisałem w poście wcześniej prawdopodobnie niedługo zacznę stopniowo wypłacać zyski tak aby inwestycja zwróciła się w najgorszym wypadku na 0. Bitbay Praktycznie nic się nie dzieje. Ciężko mi nawet wyprzedać kupione coiny, cierpliwie poczekam i przenoszę pieniądze gdzie indziej. Obecnie obserwuję jeden serwis inwestycyjny. Jeśli się zdecyduję opiszę bardziej szczegółowo. Mintos AutoInvest działa bez mojej ingerencji. Obecnie nadal na - ze wzlędu na wpadkę, o której pisałem. Z czasem pojawią się zyski. eToro Pierwotny trader, od którego kopiowałem miał przerwę od piątku do dziś, dlatego nie było większych zmian. Drugi, któremu zaufałem póki co ma słabe wyniki. Podsumowując z samego tradingu jestem na +. Ujemy % pojawił się ze względu na kurs dolara. Na ten program zakładam sobie większą cierpliwość. Fortuna W sumie bez zmian, raz na +, raz na - ![]() ![]() *wszystkie wartości są przybliżone ze względu na dynamikę rynków itp RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - Mailowiec - 02-05-2019 19:39 Żyjesz kolego? Zapowiadał się ciekawy dziennik. RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - averegen - 12-05-2019 01:35 Dużo dzienników szybko umiera RE: Pieniądz robi pieniądz (oby!) - creative7 - 12-05-2019 09:37 Postaram się w najbliższych dniach wskrzesić dziennik ![]() |