Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Nagroda z Grudnia nie przyszła - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Nagroda z Grudnia nie przyszła (/Temat-Rozwiazane-Nagroda-z-Grudnia-nie-przyszla-1618)

Strony: 1 2

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - rubik - 14-02-2010 21:07

może Ci tak jak mnie mama zay?b@ł@ xDDD
a może podałeś złe dane ;>
Współczuję Wink

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - Betoniarka - 15-02-2010 12:49

(14-02-2010 21:07)rubik napisał(a):  może Ci tak jak mnie mama zay?b@ł@ xDDD
a może podałeś złe dane ;>
Współczuję Wink

dane dałem prawdiłowe, nawet numer telefonu 0048.....
Jeżeli nie przyjdzie mam nadzieje że zwróca mi te 100 ptz i może uplouje cos fajnego za 370 ptz

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - rubik - 15-02-2010 12:51

@Betoniarka fajny masz nick tak BTW xDD( w USA by było loool - ach ten facebook )

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - Betoniarka - 18-02-2010 18:37

Paczka do dziś nie doszła, w sobotę pisze maila do lockerz i tu pytanie. czy mogę się starać o to żeby wysłali jeszcze raz? Czy mam się tylko zadowolić tymi 100 PTZ które mi oferują jako rekompensatę? :/

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - rubik - 18-02-2010 18:50

nie wyślą Ci 2 raz ;/
w regulaminie pisze że to jest wersja beta, etc. więc mogliby powiedzieć że to błąd systemu xDD

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - Betoniarka - 21-02-2010 12:06

Dzisiaj koniec tygodnia ( chociaż poczta i tak w weekendy nie chodzi :< ) i paczki dalej nie ma. Napisałem więc do lockerz że nagroda nie przyszła, zobaczymy czy odpiszą, czy zwróca punkty ( może jeszcze giera przyjdzie choć wątpie ;< )

RE: Nagroda z Grudnia nie przyszła - krzych91 - 21-02-2010 12:30

(18-02-2010 18:37)Betoniarka napisał(a):  Paczka do dziś nie doszła, w sobotę pisze maila do lockerz i tu pytanie. czy mogę się starać o to żeby wysłali jeszcze raz? Czy mam się tylko zadowolić tymi 100 PTZ które mi oferują jako rekompensatę? :/

Jeśli tylko Ci je oferują to bierz bez zastanowienia.... ale wątpię, żeby faktycznie tak było. Z chwilą, gdy paczka opuści ich magazyny, winę możesz zrzucić jedynie na pocztę. Oni na to wpływu nie mają. Tak samo jak na Allegro.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Nagroda z Grudnia nie przyszła - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.