![]() |
Cicha woda brzegi rwie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Cicha woda brzegi rwie (/Temat-Cicha-woda-brzegi-rwie-161432) Strony: 1 2 |
RE: Cicha woda brzegi rwie - Hubiv900 - 31-03-2019 19:55 (20-03-2019 23:18)azontoo napisał(a): Hej, z wtyczek które inni polecają, rzuć okiem na te: Zrobiłem zakładkę z tych, które mi się spodobały, wielkie dzięki! (21-03-2019 18:24)Surimi napisał(a): Powodzenia, jeśli chcesz iść do wojska, to polecam Ci porządne przygotowanie się do matury i pójście do szkoły oficerskiej, mój znajomy tak zrobił i bardzo sobie chwali Planuje właśnie tak zrobić, najprawdopodobniej WAT, ale jeszcze nie wiem na jaki kierunek. (26-03-2019 17:08)KryptoHyip napisał(a): powodzenia, jak artykuły na stronę? Mam już pierwsze, jestem chyba gotowy na start strony. Dziś trochę inaczej, podsumowanie jak poprzednie pojawi się w następną środę, po tym jak strona stanie na nogi. Aktualnie patrze na dobre Hostingi i miejsce gdzie tanio kupię szwedzką domenę. Ostatnio skupiłem się na pływaniu na dłuższych dystansach, zmieniłem nawet grupę treningową. Wczoraj był pierwszy sprawdzian tego, co wypracowałem. Udało mi się zająć 3 miejsce w kategorii 02 i starsi, na 400m dowolnym czyli koronnym dystansie. Na termach Maltańskich w Poznaniu, na długim basenie. Zapraszam do obserwowania, jak mówiłem, post dobry pojawi się w środę! Nie było medali więc wrzucam zdjęcie skarpetek i basenu! RE: Cicha woda brzegi rwie - Hubiv900 - 04-04-2019 21:45 Chciałbym ogłosić wielką nowinę! Otwarcie strony! W tygodniu pojawią się wpisy. Jak na razie jest tylko jeden link! Jestem z siebie mega dumny. Jednak przez to tym bardziej chcę doskonalić mojego bloga! Jeśli widzicie co mógłbym udoskonalić - mówcie, chętnie usłyszę. Tydzień 3 gotowy Co na kolejny tydzień? Zindeksowanie strony dodawanie codziennie wpisów Stworzenie FP i może IG dla strony Cel ogólny Zarobienie pierwszych pieniędzy. Z offtopu - pisze to dosyć późno, dopiero skończyłem wszystko ogarniać. A mój czas z ostatnich zawodów okazał się być 18 w Polsce w roczniku! Do usłyszenia! ![]() ![]() RE: Cicha woda brzegi rwie - Czaq - 06-04-2019 08:29 Witaj Hubercie ![]() Blog widzę po woli uzupełniasz. Od siebie doradziłbym tutaj przede wszystkim zmianę odnośników: Kod: https://agave.pl/wp-content/uploads/2017/11/bezposrednie-odnosniki-1024x646.jpg Kolejna sprawa to treści, treści i jeszcze raz treści. Content to w twoim przypadku podstawa. Jak idzie z rozwojem social mediów? ![]() RE: Cicha woda brzegi rwie - Hubiv900 - 06-04-2019 21:20 (06-04-2019 08:29)Czaq napisał(a): Witaj Hubercie Linki już poprawione, dzięki wielkie! Co do mediów, muszę dogadać się z grafikiem jeżeli chodzi o baner, na FP. Na moje nieszczęście nie mam nawet concept artu. |