Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bartek | MF - Oceny transakcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Bartek | MF - Oceny transakcji (/Temat-Bartek-MF-Oceny-transakcji-161328)

Strony: 1 2 3

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Domenabiznesowa - 15-03-2019 12:38

(15-03-2019 12:35)paula2017 napisał(a):  Jesteście sami sobie winni. nie czytacie profilu osoby z którym robicie interesy więc bardzo dobrze wam tak!! Pisałam kilka dni temu
https://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-sms-Bez-ograniczen-161342#pid1836576
Ze to oszust to nikt sobie z tego nic nie robił... więc teraz macie...

i wszystko jasne

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Bartek | MF - 16-03-2019 15:07

Paula, ja nie wiem po co Ty się wpie*alasz tam gdzie nie trzeba, skoro nic na mój temat nie wiesz a wszędzie robisz afery, okresik masz czy co?

Co do zwrotu, pisałem tobie że może nie dojść do skutku, sam mnie poinformowałeś że już miałeś taką sytuację że reklama była bez skutku.

Co do zwrotu, zaczynam zarabiać w internecie i nie ogarnę pieniędzy w mig, na ten moment mogę ci zwrócić pieniądze tylko płatnością PSC ew. BLIK

Logowałem się bo chciałem zobaczyć czy nikt nie pisał nic w sprawie kupna szablonów na skrypty, wtedy miałbym dla Ciebie pieniądze, cały czas o tobie pamiętałem Wink

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Hybrid1990 - 16-03-2019 21:33

Spam usunięty, to nie temat na propozycje wymiany gotówki.
Bartek | MF czekamy na zwrot pieniędzy.

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Bartek | MF - 16-03-2019 21:44

Pieniądze zostaną zwrócone za około 10-15 minut, pozdrawiam.

Pieniądze zostały zwrócone.

[Obrazek: TWaeRY2.jpg]

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Domenabiznesowa - 17-03-2019 13:18

Potwierdzam i zwracam honor jak pisałem wcześniej. Trwało to długo, ale uczciwość użytkownika mogę potwierdzić. Za każdym razem też był dobry kontakt z Bartkiem. Pozdrawiam

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Kolega - 20-03-2019 19:56

OSZUST. Wysłałem mu 120 zł na Paypal. Miał mi podać blik lub zrobić przelew natychmiastowy na 110 zł.
Podał raz blik niby błędny przez pomyłkę, za chwile kolejny błędny i przestał się odzywać.
Żebyś się nimi udławił ubeku **********.

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Hybrid1990 - 20-03-2019 20:18

@[Bartek | MF] co jest grane?

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Franuś - 21-03-2019 22:57

Polecam, kupiłem szablon.

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Hybrid1990 - 23-03-2019 19:24

@[Kolega] czekam na twoją odpowiedź na PW lub tutaj w temacie.

RE: Bartek | MF - Oceny transakcji - Hybrid1990 - 24-03-2019 10:30

Spam usunięty, ostrzeżenia przyznane.

@[Kolega] wykaż większą aktywność i zainteresowanie sprawą, skoro niby zostałeś oszukany, czekam na odpowiedź na PW.

@Edit 26.03.2019 15:07
Kolega wobec oskarżeń o oszustwo, i przedstawionych na to screenów jako dowód, został zbanowany - wchodzi na forum i nie czyta PW, nie będę czekał nie wiadomo ile, aż Jasny Pan raczy się ogarnąć i odpowiedzieć, więc uznaję to za umyślne olewanie sprawy.