![]() |
Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba (/Temat-Cel-na-2019-dniowka-przekraczajaca-wartosc-kebaba-161294) |
RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - adamcio99922 - 17-03-2019 22:43 Perfekcjonizm jest zgubny ![]() Działaj dalej! ![]() RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - wsite - 22-03-2019 21:33 Ciśnij stary ciśnij! bo trafiłeś, jak się przyłożysz i poświęcisz więcej czasu Twoje zarobki wzrosną! RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Czaq - 23-03-2019 10:19 Ciekawie się zapowiada ![]() Cytat:Zabrakło mi czasu i pomysłów na nowe filmiki, a większość czasu ulokowałem na stronę. I jest to zabawne, ale wciąż nie ukończyłem, mogłoby się wydawać, banalnego landing page facepalmMoim zdaniem powinieneś sobie przeanalizować jaki możliwy zysk i ruch będziesz miał na stronie. Przydaje się to przy wyborze hostingu, opracowaniu ile czasu zamierzasz poświęcić oraz jakie zyski będą możliwe z danej witryny. Czasami warto też przejść do kolejnych działań i nie zaprzątać sobie głowy pomniejszymi działaniami. RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 24-03-2019 20:34 Jako że niedziela dobiega końca, przyszedłem zdać raport z minionego tygodnia. Co zrobiłem?
Cały tydzień próbowałem się uporać ze stroną i w końcu się udało. Wordpress doprowadził mnie do szału więc postawiłem stronę na szablonie html, który dosyć bardzo edytowałem pod swoje potrzeby. Problem mam ciągle z optymalizacją - wynik 60 nie pociesza. Filmik prezentujący jej "działanie" przysporzył mi dużo problemów. After Effects odmówił posłuszeństwa i zanim udało mi się znaleźć oraz naprawić błąd minęły dwa dni. Tak czy siak, strona skończona, a ja właśnie popijając herbatkę patrzę jak wideo uploaduje się na youtube ![]() Linkowanie strony zacząłem delikatnie 2 dni temu. Póki co nic się nie rusza, ale wiem że to czasochłonny i długoterminowy proces więc działam i czekam na efekty ![]() Jak dolary?
Jako że znów cały tydzień poświęciłem na coś innego, zarobek był pasywny![]() OGAds - 1.41$ Plan na następny tydzień
- kontynuować linkowanie strony po trochę, najlepiej codziennie- doszlifowanie strony, szczególnie pod kątem optymalizacji - poprawić jeden z poprzednich filmików, ponieważ popełniłem błąd przez który w ogóle nie konwertuje, a niszę uważam za dobrą - wykminić 5 złotych na paypala, aby móc kupić nową domenę i lecieć z kolejną stronką, bo czemu nie ![]() Cytat:Moim zdaniem powinieneś sobie przeanalizować jaki możliwy zysk i ruch będziesz miał na stronie. Przydaje się to przy wyborze hostingu, opracowaniu ile czasu zamierzasz poświęcić oraz jakie zyski będą możliwe z danej witryny. Czasami warto też przejść do kolejnych działań i nie zaprzątać sobie głowy pomniejszymi działaniami.Dzięki za poradę, przy kolejnej stronie muszę wziąć to pod uwagę, bo na tą pierwszą wywaliłem chyba zbyt dużo kasy w stosunku do tego jaki mogę mieć ruch i przychód :\ Ale człowiek uczy się na błędach, a szczególnie dobrze na swoich - więc krótka analiza i dalej do przodu. To by było na tyle, więc do niedzieli. Peace out! ![]() RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - Surimi - 24-03-2019 20:48 Konkretne wpisy, rozpisane co jak i gdzie, elegancko to wygląda ![]() ![]() RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - adamcio99922 - 25-03-2019 11:47 HTML ma jeszcze jeden plus - zżera o wiele mniejsze zasoby, a dzięki temu zawsze możesz postawić więcej stron na jednym hoście. Dodatkowy atut to szybkość zmian, przenoszenia z hosta na host oraz co najlepsze - nie trzeba o tym myśleć ![]() RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - vutas - 25-03-2019 12:10 co sie lenisz hehe dzialaj dzialaj zycze dużo kasiory RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 31-03-2019 22:08 Właśnie przyszedł czas na kolejny wpis! A więc.. Jak minął tydzień?
Systematycznie dodaję linki do strony i staram się ją optymalizować, chociaż to wcale nie jest proste, bo wskaźnik skacze sobie z 59 do 70 punktów, a póki co nie do końca wiem dlaczego tak się dzieje. Napotkał mnie również mały "problem", o ile można go tak nazwać. Nawet po wpisaniu nazwy strony nie wyświetla się ona w wynikach wyszukiwania, czy coś jest z nią nie tak? Gdy wstukam adres normalnie przenosi mnie do witryny, więc nie bardzo wiem jak to działa, ale nadal sobie linkuję i patrzę na rozwój sytuacji.Jak stoję z zarobkiem?
OGAds - 2,74$Co zauważyłem? Im ładniejsza pogoda, tym mniej leadów.. ![]() Następny tydzień
- usprawnić swój "plan dnia", bo działam strasznie chaotycznie i potrafię tak namieszać, że śpię 4 godziny a nie zrobię nawet treningu ![]() - linkować stronę i patrzeć co się dzieje - pomyśleć nad jakimś filmikiem Może coś jeszcze dojdzie, zależy jak szybko uporam się z tym co najważniejsze. Najbardziej jednak zależy mi na ułożeniu dobrego planu, bo przez cały nieład czuję się zmęczony i nie mam siły na robienie czegokolwiek w kierunku moich dolarów, a im dłużej to trwa - tym gorzej. Liczę że się uda, więc do niedzieli, peace out! ![]() RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - adamcio99922 - 31-03-2019 22:49 Co dziennik to widzę masę linków. Google głupie nie jest i jeżeli zauważa że ktoś buduje ogromne zaplecze linków to z czasem szybko dochodzi do wniosku, że to w celach rankingowych. Nie sztuka to ilość, a jakość i mimo wszystko naturalność ![]() Co do strony próbowałeś komendy "site:domena.com"? RE: Cel na 2019 - dniówka przekraczającą wartość kebaba - suchy. - 01-04-2019 04:42 Myślę, że nie dodawałam zbyt wielu linków, a sytuacja miała miejsce chyba od początku, jeszcze przed rozpoczęciem linkowania. A komendy nie próbowałem, do czego ona służy? |