Próbujemy z OGADS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Próbujemy z OGADS (/Temat-Probujemy-z-OGADS-161198) |
RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 28-03-2019 20:33 Hejka niestety z wielkim żalem i płaczem .... z ogads mi nie wyszlo, strony nie rankuja pomimo tysiecy wpisow etc nie idzie, wiec ogadas odpuszczam. Chetnie ogarnę wspolprace z osobami ktore wiedza jak to pozycjonować itp ktore mi poradzą. Dla chętnych podam domeny etc do poprawy. Czekalem tez na poradnik muraszczyka ale sie nie doczekałem, jedna domena mi pikuje w okolicach 12-15 pozycji.... ale jak wiecie takie pozycje = 0 zarobku . Działam nadal w sieci LN i tutaj zawsze stabilnie.Są dni lepsze gorsze ale zawsze stabilnie Pozdrawiam LN Na dzien dzisiejszy kończę z ogadas. RE: Próbujemy z OGADS - azontoo - 28-03-2019 21:01 Ta rezygnacja, to nie za szybko? RE: Próbujemy z OGADS - malpa2 - 29-03-2019 09:28 Pamiętasz co pisałeś przy rejestracji ogads że Cie nie odrzucli? RE: Próbujemy z OGADS - danoneksss - 29-03-2019 10:14 Jakie te tysiące wpisów? Linkowałeś w ogóle coś? RE: Próbujemy z OGADS - dzemba - 31-03-2019 05:30 (28-03-2019 20:33)sprzetok napisał(a): Chetnie ogarnę wspolprace z osobami ktore wiedza jak to pozycjonować itp ktore mi poradzą. Dla chętnych podam domeny etc do poprawy. Aha, czyli ma Ci ktoś pomóc za darmo i wgl ogarnąć za ciebie temat Podaj od razu numer konta, nie męcz się, wpłacimy ile potrzebujesz RE: Próbujemy z OGADS - Bartezx1997 - 31-03-2019 10:14 Tysiące wpisów? No jak masz content z samych spinnerów to powodzenia RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 17-05-2019 17:06 Hej wracam znowu do Ogadas bardziej od strony SEO. Siadłem przy kawie i tak se myślę skoro na PL stronach mi się czasem udaje to czemu nie na zagranicznych. Zdałem sobie sprawe że niektóre moje strony to kawał chłamu. Jeśli ta 1 strona z 10 k wpisów nie miała ruchu (potem sobie zdałem ze usunąłem ja za szybko :/ po 2 tyg bytu Btw planuje udeżyć w hacki oraz poboczne nisze nie związane z hackami. Cel na te kilka dni week zrobić stronę dodac kilka ciekawych artykułów ( powoli uczę sie pisać coraz ładniejsze artykuły ) Dodatkowo wystartowałem z google adsene dla 2 polskich stronek Estimated earnings PLN 15.13 Page views 7,329 Impressions 7,310 Clicks 38 Page RPM PLN 2.06 Impression RPM PLN 2.07 Active View Viewable 51.24% Trzymajcie kciuki może Was zaskoczę :| RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 22-05-2019 18:28 Mały udpate i tak tego nikt nie czyta. Ale dostałem wiatr w żagle i znowu zacząłem pisać, rzeźbić i już niedługo na dniach powstanie mój autorski automat v.2 . Bedzie on już uwzględniał słowa kluczowe z kilku stron, które odkryłem wpisywał je w treści które będą budować posty... czy nie brzmi to zajekurwabiście ? Wcześniej kopiowało etc teraz już coś samo zmienia,stara się myśleć Tak samo się czułem za 1 razem w lutym tego roku jak pisałem bota przez 4 dni do 4 rano jak widziałem już te $$$, te mysli jak przechytrzyłeś lanserka 2, te eurodaolarojeny które spływają z nieba i zalewają mój pokój... . Realia 4 $ Cel na ten weekend, 1.Wdrożyć program 2.Kupić indexer aby przyspieszyć indeksacje linków 3.Analizować pozycje Zarobki z innych sieci Lead Network 180 zł ostanie 10 dni stabilnie jak zawsze , zachęcam, google adsense podpiete pod 2 strony matki. Estimated earnings PLN 23.34 Page views 11,965 Impressions 12,499 Clicks 57 Page RPM PLN 1.95 Impression RPM PLN 1.87 Active View Viewable 51.66% 9 May11 May13 May15 May17 May19 May21 May20.00%20.00%40.00%40.00%60.00%60.00%80.00%80.00% W kontakcie RE: Próbujemy z OGADS - Kirito92 - 23-05-2019 07:22 Za pomocą takich działań nie wypromujesz przecież stron xD Zalecam zapoznać się trochę z SEO nim zaczniesz myśleć w ogóle o jakimkolwiek zarabianiu bo widać że starasz się za wszelką cenę iść na skróty żeby szybko i łatwo zarobić dobry hajs a tak się nie da, przynajmniej nie w tej branży. Skopiowałeś setki nisz i wpisów z nimi związanych i myślałeś że zarobisz góre pieniędzy, teraz ustawiłeś bota żeby zamieniał kilka słów w tekście i nadal myślisz że coś zarobisz. Proszę Cię, w zarabianiu przez internet nie ma drogi na skróty, liczy się ciężka praca i przede wszystkim wytrwałość w dążeniu do celu. Przykro mi ale z takim podejściem nie da się zarobić, mówię to z własnego doświadczenia. ( Kiedyś się dało spamując na FB ofertami z subów xD ) RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 28-05-2019 16:25 Hejka mały update , Cały czas pracuje nad 1 stroną, napisałem już kilkadziesiąt wpisów etc ruch powoli się pojawia.Udało mi się nawet zarobić coś. Aktualnie mam jedną frazę która zwraca Około 9 890 000 wyników (0,28 s) i moja stronka jest na 9 pozycji cały czas. Mam pytanie do Was jak można to podbić jeszcze wyżej ? Tekst jest napisany pod seo przezemnie ładnie dobrany, dobrałem frazy kluczowe według swojej analizy itp i odrazu dobiło tak wysoko z 30 na 20 i później na 8-9. Cel na ten tydzień Analizować SEO znaleźć 2-3 kolejne frazy i przeanalizować tekst. |