Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości (/Temat-Pozyczanie-pieniedzy-innym-uzytkownikom-forum-poprzez-prywatne-wiadomosci-161168)

Strony: 1 2

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - Pablo1878 - 03-03-2019 14:03

(03-03-2019 14:02)BlueYes.eu napisał(a):  
(16-02-2019 21:11)Hybrid1990 napisał(a):  Zakładanie tematów z prośbą o pożyczenie pieniędzy jest na forum zakazane, ale niektórzy obchodzą to, wysyłając prośby na PW, w związku z tym do regulaminu forum został dodany nowy punkt:

Cytat:i) W prywatnych wiadomościach zakazuje się wysyłki wiadomości reklamowych, stosowania tak zwanego "szeptanego marketingu" oraz próśb o pożyczki (za wyjątkiem pytań do osób które takowych udzielają w dziale "Sprzedam/Kupię".

Przypomnę niedawne działanie pewnego użytkownika, i jak to się skończyło:
https://zarabiam.com/Temat-Full2000-olewka-na-calego-160151

Dlatego proszę o rozwagę, i zamiast zgadzać się na prośbę o pożyczkę, to po prostu zgłoście taką osobę.

@[Pablo1878] ty już miałeś małą przygodę z forumową pożyczką:
https://zarabiam.com/Temat-Pablo1878-159536
a teraz znowu zaczynasz od nowa. Oczywiście od teraz ty i każdy inny ma zakaz wysyłania kolejnych takich PW. No i mam nadzieję że oddasz dotychczasowe pobrane pieniądze i nie ulotnisz się jak full.

(03-03-2019 12:55)Pablo1878 napisał(a):  
(03-03-2019 10:59)BlueYes.eu napisał(a):  użytkownik @[Pablo1878] nie spłacił drugiej swojej pożyczki mimo kilku przypomnień,że zbliża się termin spłaty.Nie spłacił i do teraz brak kontaktu.

Ostatnia Twoja wiadomość jest z 28 lutego...

Tak dokładnie 28 luty w czwartek napisałem,żebyś wtedy wysłał bo inaczej powtórzy się sytuacja z ostatniej spłaty,że przyjdzie z opóźnieniem.

Odczytałem tą wiadomość dopiero dzisiaj...

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - BlueYes.eu - 03-03-2019 14:28

Dlaczego okłamałeś mnie 2 razy,że oddasz pieniądze przed terminem ?
Odczytałeś wiadomość po spłacie pierwsze od razu abyś wysłał wcześniej drugą aby nie było,że nie spłacisz w terminie,dlaczego nie wysłałeś? Twoja odpowiedz to "Bo nie miałem pieniędzy to jak miałem wysłać".Czy uważasz,że mnie to powinno obchodzić?
@[Hybrid1990] Jestem skłonny zgodzić się z użytkownikiem Pablem co do jednej rzeczy który napisał:
Cytat:Jak potwierdzi, że spłaciłem (co jest oczywiste bo przelew zleciłem) to możesz dać i 100%.
Daj mu 100%.

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - Pablo1878 - 03-03-2019 14:33

(03-03-2019 14:28)BlueYes.eu napisał(a):  Dlaczego okłamałeś mnie 2 razy,że oddasz pieniądze przed terminem ?
Odczytałeś wiadomość po spłacie pierwsze od razu abyś wysłał wcześniej drugą aby nie było,że nie spłacisz w terminie,dlaczego nie wysłałeś? Twoja odpowiedz to "Bo nie miałem pieniędzy to jak miałem wysłać".Czy uważasz,że mnie to powinno obchodzić?
@[Hybrid1990] Jestem skłonny zgodzić się z użytkownikiem Pablem co do jednej rzeczy który napisał:
Cytat:Jak potwierdzi, że spłaciłem (co jest oczywiste bo przelew zleciłem) to możesz dać i 100%.
Daj mu 100%.

Tak ciężko było Ci wczoraj napisać do mnie na PW?

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - BlueYes.eu - 03-03-2019 15:48

(03-03-2019 14:33)Pablo1878 napisał(a):  
(03-03-2019 14:28)BlueYes.eu napisał(a):  Dlaczego okłamałeś mnie 2 razy,że oddasz pieniądze przed terminem ?
Daj mu 100%.

Tak ciężko było Ci wczoraj napisać do mnie na PW?

Pisałem przecież do Ciebie 3-4 wiadomość na końcu "czekam na odpowiedz" nie dostałem odpowiedzi to po co wysyłać kolejne głuche wiadomości.

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - Fricooo - 03-03-2019 20:31

Ode mnie również chcial pozyczyc, ale odmowilem ze wzgledu ze prosil o to zbyt nachalnie jak na osobe ktora "rozumie sytuacje z full2000". To porownanie przez pablo Ciebie ze nie bedziesz jak on brzmialo z Twoich ust w obecnej sytuacjo bardzo zalosnie nie uwazasz? Tak samo jak szybkie oddanie z duzym procentem. Banujcie takie osoby od razu

RE: Pozyczanie pieniedzy innym użytkownikom forum poprzez prywatne wiadomości - Pablo1878 - 03-03-2019 20:45

(03-03-2019 20:31)Fricooo napisał(a):  Ode mnie również chcial pozyczyc, ale odmowilem ze wzgledu ze prosil o to zbyt nachalnie jak na osobe ktora "rozumie sytuacje z full2000". To porownanie przez pablo Ciebie ze nie bedziesz jak on brzmialo z Twoich ust w obecnej sytuacjo bardzo zalosnie nie uwazasz? Tak samo jak szybkie oddanie z duzym procentem. Banujcie takie osoby od razu

??
Opóźnienie w spłacie wynika tylko i wyłącznie z faktu, że Credit Agricole nie udziela szybkich przelewów bez podpisania wcześniej odpowiedniej umowy w punkcie.