![]() |
Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia (/Temat-Platne-ankiety-online-ankiety-internetowe-moje-zarobkowe-doswiadczenia-160947) |
RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Agik - 06-02-2019 16:40 Udało mi się dobrnąć do końca Twojego wpisu. Podziwiam za wytrwałość. Próbowałam kiedyś sama tego rodzaju dodatkowej pracy, ale szybko się nie zniechęciłam. Bardzo ważne jest, by robić to systematycznie i starać się trafiać na strony, na których ankiety będą chociaż w minimalnym stopniu związane z Twoimi zainteresowaniami. Pozdrawiam i życzę powodzenia! ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 06-02-2019 19:11 11natinka11 dziękuję i również życzę powodzenia, bo wytrwałości to Ci raczej nie brakuje, oby tak dalej! ![]() SkylineR34 dziękuję za komentarz. Jesteś już drugą osobą, od której słyszę o podniesieniu przez Market Agent progu minimalnego. Nie zaprzeczam, że został on zmieniony, jednak w moim profilu nadal widnieje opcja wypłaty od 200 punktów (sprawdzam to w zakładce "Giełda" i tam są do wyboru opcje - PayPal, Skrill, Amazon i opcje charytatywne. Być może trzeba się w całości "wyzerować", aby wstrzelić się w nowe zasady. Oczywiście tak tylko sobie gdybam w tej sprawie ![]() ![]() Agik dziękuję za Twój wpis. Rzeczywiście wytrwałość w tematyce ankiet jest niezbędna. Póki co jeszcze się nie zniechęciłam, chociaż momenty rozmyśleń na temat sensu tej pracy zdarzały się. Na dzień dzisiejszy jestem w to pozytywnie wkręcona, a co będzie dalej - zobaczymy. Pozdrawiam i również życzę powodzenia - w dziedzinie, która będzie zgodna z Twoimi preferencjami ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 09-02-2019 13:02 Witam w ten mroźny (przynajmniej u mnie) weekend ![]() Myślę, że czas podsumować kolejny okres ankietowych zmagań - w okresie 06 - 08 luty 2019r.: 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 11, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 4 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 27, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 3 4) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Poznaj.to - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 6) SW Panel - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 7) Global Test Market - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 Powiem Wam, że coraz bardziej zaczyna podobać mi się panel Clixsense. Na początku myślałam, że dobre opinie o nim są przekoloryzowane, ponieważ przez pierwsze 1,5 tygodnia od rejestracji nie otrzymywałam żadnych ankiet. Jednak później wszystko się dość fajnie rozkręciło i uzbieranie minimum do wypłaty jest osiągalne w skali miesiąca, nawet bez osób poleconych (oczywiście wiadomo, że z nimi kwota może być znacznie większa; jednak piszę o tym, ponieważ czasem otrzymuję pytania dotyczące paneli, w których można z powodzeniem osiągać niezłe wyniki również bez poleceń).
Kolejne podsumowanie planuję zrobić w okolicach wtorku/środy, bo (jak zapewne wielu z Was wie) weekendy niestety nie obfitują w otrzymywanie zaproszeń do badań.
Miłego weekendu forumowicze ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 13-02-2019 21:18 Witam serdecznie, kolejne dni lutego za nami, a zatem pora przedstawić zestawienie ankietowe za okres 09-12 luty 2019r.: 1) Market Agent - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 + 1 za rozszerzenie profilu warte 20 punktów 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 9 , uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 3 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 22, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 4) SW Panel - otrzymano ankiet: 2, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Global Test Market - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 W podanym podsumowaniu widać delikatny spadek ilości otrzymywanych ankiet w porównaniu z poprzednimi zestawieniami z bieżącego miesiąca. Na taką sytuację z pewnością wpływ miał weekend (zawsze ma, ponieważ wtedy ilość badań jest mocno ograniczona). Zobaczymy, co przyniosą kolejne dni i podsumujemy je sobie w okolicach soboty
![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - 11natinka11 - 15-02-2019 13:30 Tez sobie spisujesz na kartce jakie ankiety robisz? Ja za każdym razem jak robie ankiete piszę sobie na kartce, a wieczorem wprowadzam to do dziennika RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - GrzegorzAnkieter - 15-02-2019 14:32 A bierze ktoś z Was udział w Zymetrii, tak żeby wysłać mi zaproszenie? RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 15-02-2019 20:13 Ja niestety na ten moment nie, ale jeśli w googlach wpiszesz sobie frazę Zymetria, to z pewnością znajdziesz blog, na którym ktoś ten panel opisuje (i zapewne wyśle zaproszenie). Ewentualnie można poszukać też tutaj na forum w innych dziennikach ![]() RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - etner - 15-02-2019 20:25 (15-02-2019 14:32)GrzegorzAnkieter napisał(a): A bierze ktoś z Was udział w Zymetrii, tak żeby wysłać mi zaproszenie? daj znać na priv, jeśli, wciąż potrzebujesz. RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 16-02-2019 22:36 Witam w sobotni wieczór ![]() Dziś przedstawiam kolejne ankietowe podsumowanie, tym razem za okres 13-15 luty 2019r.: 1) Clixsense - otrzymano ankiet: 5, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 2) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 15, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 4) Global Test Market - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 5) Klub Kantar - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 0 Bieżący tydzień był mocno przeciętny w odniesieniu do otrzymanych i wypełnionych ankiet. Jeżeli dobrze pamiętam był jednym z najsłabszych pod tym względem od początku moich ankietowych zmagań. Jednak takie sytuacje nie są niczym nadzwyczajnym i zdarzają się w różnych dziedzinach. Być może kolejne dni będą bardziej efektywne.
Miłego weekendu ![]() Kolejne podsumowanie dodam we wtorek/środę. RE: Płatne ankiety online, ankiety internetowe - moje zarobkowe doświadczenia - Marta. - 20-02-2019 21:55 Witam ![]() 1) Opinie.pl - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 2) Clixsense - otrzymano ankiet: 11, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 5 3) Greenpanthera - otrzymano ankiet: 19, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 4) Badanie Opinii - otrzymano ankiet: 3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 2 5) Reaktor Opinii - otrzymano ankiet: 1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 1 6) SW Panel - otrzymano ankiet: 4, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety: 3 Wczoraj w Clixsense pojawiła się dobrze płatna ankieta (za 5$) dotycząca zwyrodnienia stawów ![]() Kolejne podsumowanie zamieszczę w okolicach soboty. |