Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin (/Temat-Jak-wypozycjonowac-strone-i-byc-w-TOP-by-Malin-160877)

Strony: 1 2 3

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - rachman - 06-02-2019 01:22

Ćpa jutubowe kursy chatemela Wink

TITLE a nie litle!
TAK MA BYĆ: <title>Super tytuł ze słowem kluczowym najlepiej</title>
To ma być w kodzie html strony między znacznikami head jeśli je strona posiada...

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - Odees38 - 20-06-2019 11:26

Im więcej czytam na temat pozycjonowania tym bardziej staje się to skomplikowane. Dzięki za info.

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - MaLiN - 12-08-2019 14:33

@up

Dlatego też powstało wiele serwisów, które specjalizują się pozycjonowaniu Wink Bo jak wspominałem, nie jest to dla każdego, bo nie jest łatwo się w tym odnaleźć, zwłaszcza gdy nie jest się na bieżąco.

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - kochamkesz - 13-08-2019 16:44

A ja mam takie pytanko do osób, które dłużej siedzą w temacie. Czy dla google liczą się tylko linki, które mogę znaleźć w GSC czy również te, których nie ma, a wykrywane są przez inne programy ?

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - bepol - 21-08-2019 19:15

Liczą się również te, których nie ma w GSC. Oni nie udostępniają wszystkich danych, po których ktoś mógłby rozpisać od a do z co przyczyniło się do wysokiej pozycji w serpach. Poza tym ile przestrzeni dyskowej by poszło na stworzenie tabel z wszystkimi linkami do serwisów, dla których prowadzą gsc Big Grin

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - kochamkesz - 26-08-2019 11:54

(21-08-2019 19:15)bepol napisał(a):  Liczą się również te, których nie ma w GSC. Oni nie udostępniają wszystkich danych, po których ktoś mógłby rozpisać od a do z co przyczyniło się do wysokiej pozycji w serpach. Poza tym ile przestrzeni dyskowej by poszło na stworzenie tabel z wszystkimi linkami do serwisów, dla których prowadzą gsc Big Grin

A jeszcze pytanko bo ciężko mi to samemu określić. Jak myślisz serpy skaczą w dół lub w górę gdy link jest widoczny w wyszukiwarce, np dziś go zrobię dodam do indekxera i jutro jest w google i już działa on na stronę w jakimś tam stopniu czy dopiero gdy pojawi lub nie pojawi się w GSC ?

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - trybulski - 22-02-2020 13:58

To nie ma raczej żadnego znaczenia. Linki zdobywa się w celu pozycjonowania, a nie kolekcjonowania xD

Link zaindeksowany - link zdobyty. Nie musisz mieć każdego linku w GSC.

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - Viper134 - 15-02-2021 13:58

Warto też raz w roku zrobić sobie audyt SemRush na Trialu lub nie i poprawić wszystkie błędy jakie znajdzie (jakie możemy lub ew zlecić komuś ich naprawę).

W kwestii samego Page Speed Insight to artykuł WPZEN jest denijalny w tym temacie, ale nie wszyędzie da się osiągnąć, a inna kwestia, że nie wszystko trzeba i bardziej powinno się zwracać uwagę na realną szybkość i wskaźniki WebVitals, niż test syntetyczny, którego nawet Google samo się nie trzyma Smile

Pisałem o tym więcej tutaj:
https://jaworowi.cz/page-speed-insight-mit-pozycjonowania-13495.php

RE: Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - kontars - 18-02-2021 07:47

@viperek134

Semrush jest spoko, można jeszcze użyć raventools i ahrefs tylko trzeba połaczyc z kontem google

Jak wypozycjonować stronę i być w TOP! by Malin - bubu93 - 04-03-2021 21:06

Ja od siebie dodam, że pagespeed może być momentami zgubne. Strona na mobile 80+ (desktop 90+) np. potrafi zjechać do 50 mobile i 70 desktop tylko z powodu wrzucenia AdSense według instrukcji Google, ale na to też są sposoby Wink

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka