KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +--- Wątek: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] (/Temat-KONKURS-nr-21-LFE-jest-wszedzie-2-PRACE-PROJEKTY-16077) Strony: 1 2 |
RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - Wojtas100 - 24-11-2010 18:21 Widzę ,że nikt tie potrafi zmienić rozmiaru zdjęcia. To mój projekt. RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - pkrecik6 - 25-11-2010 16:44 Moje prace : (społeczne ) 1. 3-4 dni po rozpoczęciu konkursu na mojej szkole przy wejściu na schoły (widzowie: uczniowie, nauczyciele, higienistka ;p pedagog, bibliotekarka i cala reszta wchodząca do szkoły + przechodnie) wisiało aż do tamtego piątku kiedy to zaczęli malować przed poniedziałkowym przyjazdem Kaczyńskiego. 2. Ten piątek moje połowinki w Klubie Antidotum w ubikacji męskiej gdy już byłem lekko wcięty i lekko zjarany a kibel i pisuar nie były zarzy.... a w kranie nie było stojącej brązowej wody bo rury się zapchały. 3. Dziś poranek mój samochód zanim brat pojechał do Krakowa po Tatę (ok. 250 km) poprosiłęm aby tego kawałka napisu nie odśnieżał 4. Dziś uwinąwszy się przed obiadem na moim podwórku (szkoda że na drzewie zasłaniały gałęzie bo gołym okiem było b. dobrze widać i musiałem z balkonu) i 2 zdjęcie z bliska mała sklejka na paincie z kilku zdjęć abyście zobaczyli materiał i cały napis. Napis na kartce A4 wykonałem sam w prześwietnym programie znanym na całym świecie . p.s. WOJTASS nie pluj się bo nie siedzisz na ts'ie i nie jesteś dobrze powiadomiony i się nie spóźniłem tym się nie przejmuj RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - Wojtas100 - 25-11-2010 18:34 RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - Admin - 28-11-2010 14:35 1. Miejsce Pkrecik 2. Miejsce Kalis 3. Miejsce D3S1DER1UM Pozostałe prace które zostały stworzone w świecie realnym zostały nagrodzone 10cioma punktami reputacji. Gratuluje. RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - pkrecik6 - 28-11-2010 16:03 Gratulacje dla Was chłopaki jesteście wielcy P.S. Zeby Cię Adminie Bananie nie męczyć proszę o konto VIP. RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - Kalis - 28-11-2010 18:47 jeeeeeeeee Wygrałem jeee RE: KONKURS nr. 21 [LFE jest wszędzie 2] [PRACE/PROJEKTY] - D3S1DER1UM - 07-12-2010 20:29 Ha ha dopiero dzisiaj zobaczyłam że moja lodówka zajęła 3 miejsce ;D. Dzięki wielkie i gratulacje dla chłopaków. |