od 0 do stałej pensji dzięki SEO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: od 0 do stałej pensji dzięki SEO (/Temat-od-0-do-stalej-pensji-dzieki-SEO-160720) Strony: 1 2 |
RE: od 0 do stałej pensji dzięki SEO - SEOmocni.pl - 31-01-2019 21:23 Koniec stycznia więc czas na małe podsumowanie tych pierwszych kilku dni Na razie za wiele się nie dzieje, zrobione:
Pierwszą rzeczą, którą chce jak najszybciej zrobić to uruchomienie sprzedaży kursu. Tak jak wcześniej wspominałem podstawą będzie płatny traffic - aczkolwiek jest również kilka fraz (łącznie na kilkadziesiąt wyszukiwań mc) na które łatwo można się wbić - z czego zamierzam skorzystać Cena kursu będzie ruchoma - od kilkudziesięciu do kilkuset złotych - w zależności od tego jaki kod rabatowy zostanie użyty. DOCHODY I WYDATKI - STYCZEŃ: -470zł (copywriter) ŁĄCZNIE: -470zł RE: od 0 do stałej pensji dzięki SEO - SEOmocni.pl - 14-05-2019 17:02 Hej, mała aktualizacja z ostatnich 30 dni. Wejścia na blog pod ceneo, adsense i pp: ...a zarobione: + do tego jakieś drobne na ceneo Jak widać mimo, że nie bardzo mam czas się udzielać, cały czas działam. Powoli przebijam się z jedną niszą do top. Niestety ceneo słabo wypada, spróbuję trochę przerobić posty, może uda się zwiększyć konwersję. Jeśli chodzi o sposoby monetyzacji - tak jak wcześniej wspominałem - będzie ich kilka. Teraz oprócz mylead i ceneo dojdzie adsense oraz płatne publikacje na whitepress. Więcej szczegółów opisujących jak działam opiszę w większej aktualizacji, pod koniec miesiąca RE: od 0 do stałej pensji dzięki SEO - SEOmocni.pl - 03-07-2019 18:57 Blogowe statystyki z czerwca Wejścia: 7700+ uu (5200+ organic) Frazy: TOP3 - 32 TOP10 - 160 TOP50 - 4.65k Co przełożyło się na: 547zł - MyLead 46zł - Ceneo Duża część postów jest skierowanych na long taile, których zadaniem jest zbierać ruch i linkować wewnętrznie do głównego posta z rankingiem/porównaniem. Dlatego z ceneo nie ma jeszcze kokosów... ale na wszystko przyjdzie czas |