Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy (/Temat-Omega-zysk-do-30-w-6-miesiecy-160688) Strony: 1 2 |
RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - mrpabl058 - 21-01-2019 22:43 A ktoś mi tak na zdrowy chłopski rozum powie - za co ta omega płaci oraz w jaki sposób moja wpłacona kwota ulega magicznemu powiększeniu na tyle wysoko, żeby mi to wypłacić i żeby jeszcze im się to opłaciło? RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - rachman - 21-01-2019 22:55 Na chłopski? Czy ich zarobki z reklam, płatnych akcji, mining i reszta starczy by utrzymać biznes i wielu userów lub że wytrzymają do czasu aż dochody przewyższą koszty (bo te zazwyczaj w każdym biznesie są wyższe na starcie)... jest kwestią zaufania. Nikt dostępu do papierów Ci nie da. Albo ufasz albo nie. Albo zyskasz albo stracisz. Tak wyglądają inwestycje RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - ewka514 - 22-01-2019 00:33 Rechman ma racje Dodam, że Widziałam listę firm, które już współpracują z Omegą (jeśli uda mi się zdobyć zdjęcie to wrzucę) i nie są to jakies małe pionki więc są w stanie zapłacić za zbadanie rynku, ponieważ poprzez ankiety, które wypełniają prawdziwi ludzie firmy zbierają informacje jaki produkt będzie miał np większe wzięcie a jaki mniejsze.. i zarobić większe pieniądze. Wspomniałam również o tym że omega ma swoich traderów (proszę uważniej czytać ) Czyli tak jak zarabiają banki: Ludzie wpłacają pieniądze do banku a ten obraca tym kapitałem pomnazając go np. poprzez inwestycje RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - omanipadme - 28-01-2019 12:51 Pytanie czy moje środki będą zamrożone przez 6 bądz 12 miesiecy czy stopniowo moge je wybierać? RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - ewka514 - 28-01-2019 13:45 Oczywiście można wypłacać. Minimalna kwota do wypłaty to 100euro Wygląda to tak, że np. wpłacamy 2000€ na 6 miesięcy, codziennie na nasze konto naliczne jest +0,72%(30%w pół roku) czyli 14,2€ dziennie (pod warunkiem, że zalogujemy się raz dziennie i np.wypełnimy bardzo krótką ankietę i obejrzymy reklamę, jeśli tego nie zrobimy dostaniemy 'tylko' 15%-w pół roku) Czyli po 8dniach na naszym portfelu będzie 113,6€ które można wypłacić Można też zostawić te naliczenia na koncie i po 180 dniach za jednym zamachem wypłacić 2556€ Wstawię screena z mojego konta na którym mam 2000, tylko ja część kwoty reinwestuję i dzięki procentowi składanemu więcej zarobię. Jak widać na początku naliczenia wynosiły 14,2 dziennie, gdy na moim koncie po 4 dniach nazbierało się 56€ nie wypłacałam ich tylko dałam reinwestycję i moje naliczenia wynosiły już 14,6€ dziennie. Dziś zreinwestowałam 100€ dzięki czemu jutro moje naliczenia będą już wynosić ponad 15€ na dzień. Gdybym już więcej nie reinwestowała i odkładała te 15€ dziennie to po 180 dniach miałabym 15*180=2700 więc opłaca się chociaż cześć kwoty reinwestować, ale nie jest to konieczne. omanipadme możesz się zarejestrować na platformie, oczywiście nic to nie kosztuje i jest niezobowiązujące, a można sprawdzić jak to przynajmniej wygląda Pozdrawiam RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - Hybrid1990 - 28-01-2019 17:22 Temat został przeniesiony do działu HYIP. @[ewka514] Napisałaś że: "nie chcę reklamować, tylko dowiedzieć się jakie macie opinie na ten temat" ale jak tak patrzę na twoje posty, to jestem innego zdania. Dodałem czysty link do tematu a ty nie odsyłaj na PW "po więcej informacji". Każde takie zdanie usunąłem z tego wątku, a kolejna taka próba zostanie nagrodzona warnem/banem. RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - rafi213 - 28-01-2019 20:18 (21-01-2019 22:16)ewka514 napisał(a): Taką karte to akurat może miec kazda firma jakie tylko sobie logo zażyczy bodajże za 1000 zł , to zwykla przedłacona karta np. jako Sodexo RE: Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - korlim - 28-01-2019 20:24 proszę o przeniesienie tego tematu do kosza albo do dziennika bo jest już temat w hyip o omedze dziękuję Omega, zysk do 30% w 6 miesięcy - Klin - 28-01-2019 20:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |