wordpress.com a seo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: wordpress.com a seo (/Temat-wordpress-com-a-seo-160632) Strony: 1 2 |
RE: wordpress.com a seo - sprzetok - 17-01-2019 19:16 btw narazie nie ma głosów ze to działa, albo ludzie wiedza ze to działa i milczą aby uniknac konkurencji albo poprostu nie działa , ja narazie sie bawię w seo wiec ciezko mi cos powiedzieć, kase ktora wydaje sobie na rozne usługi tez traktuje ... zjedz dobry obiad wydaj wydaj na seo narazie drogie te obiady lol RE: wordpress.com a seo - mahuzz - 17-01-2019 21:59 SEO to swego rodzaju inwestycja, jakby nie było najwięcej człowiek uczy się w praktyce, a więc tutaj i na udanej bądź nie udanej inwestycji Cytat:albo ludzie wiedza ze to działa i milczą aby uniknac konkurencjiW dziale Pozycjonowanie jest trochę mały ruch, zapytaj na forum o pozycjonowaniu (wiadomo o które chodzi - nie chce robić reklamy) RE: wordpress.com a seo - rachman - 17-01-2019 22:29 Tam pytać? Tam gryzą SEO to niestety nie nauka ścisła. Czasem ludziom różne wyniki wychodzą z niby podobnych działań RE: wordpress.com a seo - mahuzz - 17-01-2019 22:34 (17-01-2019 22:29)rachman napisał(a): Tam pytać? Tam gryząOd razu wiadomo o co chodzi Coś w tym jest Dobrze ujęte. Czasami loteria, kwestia szczęścia, albo jakiegoś jednego głupiego działania które ma ogromne znaczenie. RE: wordpress.com a seo - sprzetok - 19-01-2019 09:50 Puściłem to samo na cba.pl odrazu zaindeksowalo po dodaniu na google. Ktoś stawiam sobie lekkie zaplecze na cba.pl ? RE: wordpress.com a seo - ferror90 - 19-01-2019 20:14 Zgłoś stronę w search console, dodatkowo bloga zapleczowego podlinkuj z seopilota lub innego SWLa. Wtedy będziesz widoczny. Dodatkowo pamiętaj o unikalnej treści na stronie. RE: wordpress.com a seo - rachman - 19-01-2019 20:40 Z tymi SWLami to bym uwazal... |