![]() |
Jak znajdowac dobre linki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak znajdowac dobre linki (/Temat-Jak-znajdowac-dobre-linki-160324) |
RE: Jak znajdowac dobre linki - Juniorek - 30-12-2018 19:54 Nie zrozumiaem Twojej wypowiedzi przykro mi ;p Czy ktos mi odpowie czy linki zagraniczne pomoga w pozycjonowaniu polskiej domeny? RE: Jak znajdowac dobre linki - kochamkesz - 30-12-2018 20:00 kurczę są fajne narzędzia - nie koniecznie płatne, a Wy tu chcecie płacić za linki ? ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - rachman - 30-12-2018 20:18 Czego nie rozumiesz? Pytałeś czy można wybrać tylko PL linki - jak nie można a takie potrzebujesz to nie kupuj innych - Ty jesteś klient, kupuj nie to co jest a co potrzeba ![]() Czy zagraniczne pomogą... Jakąś tam małą część możesz mieć, parę silnych pomoże, ale jeśli strona typowo pl to lepiej byś miał linki pl w ogromnej większości. Bezpłatne narzędzia... to je tu podaj, wielu skorzysta ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - Juniorek - 30-12-2018 21:08 (30-12-2018 20:00)kochamkesz napisał(a): kurczę są fajne narzędzia - nie koniecznie płatne, a Wy tu chcecie płacić za linki ? podasz na pw jakis przyklad tych darmowych narzedzi ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - rachman - 30-12-2018 21:18 Czemu na pw. Skoro darmowe to publicznie podać. Wiele osób skorzysta. Inni może znają to skorygują wartość takich linków z tych narzędzi. RE: Jak znajdowac dobre linki - Juniorek - 30-12-2018 21:29 szkoda ze nie mam jakiegos fajnego sposobu na te linki a kolega raczej nie poda ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - rachman - 30-12-2018 21:37 Jak zna to poda chyba że tylko wpadł się pochwalić... co byłoby bez sensu... Narzędzia są, kiedyś tam korzystałem ale niezbyt mi się przydały ![]() @kochamkesz poszczułeś to podrzucić te free narzędzia ![]() ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - Klin - 30-12-2018 23:26 Scrapebox, ahrefs, moz, majesticseo, proxy, xenu, screamingfrog Na początek wystarczy RE: Jak znajdowac dobre linki - Juniorek - 31-12-2018 00:09 Szkoda ze juz sie tym nie zajmujesz za hajsy, bo tam widzialem yazir pozamykal Twoje tematy, bym sie zainteresowal ![]() RE: Jak znajdowac dobre linki - Klin - 31-12-2018 09:55 Czym konkretnie? |