Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Domeny - pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Domeny - pytanie (/Temat-Domeny-pytanie-160196)

Strony: 1 2

RE: Domeny - pytanie - azzaz - 23-12-2018 21:38

(23-12-2018 07:50)Juniorek napisał(a):  Czyli rozumiem ze reklamy pozycjonujace z allegro odpadaja.. szkoda bo tam duzo aukcji jest np 25 linkow wartosciowych za 20zl np..

No cena świadczy raczej o tym, że nie są one wartościowe. Mniej niż 1zł za link i wartościowy link się wykluczają.

(23-12-2018 07:50)Juniorek napisał(a):  Skoro mialbym zajac sie promowaniem jakiejs firmy i jej produktow to musze podpisac jakas umowe z nimi? Czy raczej isc w cos takiego jak mylead np? Nie jestem nigdzie zarejestrowany jeszcze szukam wciaz dobrej opcji. Chcialbym polaczyc kilka z nich ale to raczej nie bedzie mialo sensu xd

Na początku to nikt nie podpisze tak o umowy raczej. Pod reklamowanie no to właśnie sieci afiliacyjne

(23-12-2018 07:50)Juniorek napisał(a):  A tak jeszcze jedno pytanie moze wydawac sie glupie ale z ciekawości pytam bo jestem dociekliwy, zalozmy ze mam strone i tylko jeden artykul chcialbym zeby moi przyszli goscie widzieli ale nie aktualizujac tresci i nic na strone nie dodajac nowego spada mi w dol w wyszukiwaniach. Czy jesli na tej stronie zrobilbym jakis zamkniety dzial i tam dawal mnostwo nowych tresci pozostawiajac strone glowna bez zadnych zmian to czy bedzie to dzialac tak samo jak dodawanie codziennie nowego artykulu? Czy jednak google wyrzuci moja strone?

Nie musisz zmieniać strony głównej. Ważne, żeby do nowych treści pojawiających się na stronie google mógł się dostać i je poprawnie zindeksować.

RE: Domeny - pytanie - rachman - 23-12-2018 21:54

Gógl lubi jak treści przybywa i jest wartościowa a ludzie się nią dzielą - pojawiają się linki do tego co piszesz w różnych miejscach sieci.

Zarejestruj się w sieci afiliacyjnej bo nikt u nowicjusza nie poczuje zarobku i nie każdy umowę podpisze. W sieci masz wiele firm, wiele narzędzi, czasem pomoc opiekuna itd.

RE: Domeny - pytanie - Juniorek - 24-12-2018 05:46

Czyli najlepiej wybrac sobie jakies to mylead cos tam wynalezc dobry program i probowac dzialac w celach raczej naukowych Smile

RE: Domeny - pytanie - rachman - 24-12-2018 11:59

Czemu? Normalnie promujesz daną firmę lub konkretny produkt. Są sieci dające możliwość reklamy konkretnej podstrony sklepu a nie tylko programu.

RE: Domeny - pytanie - Juniorek - 24-12-2018 12:29

O widzisz to ciekawe a moge poprosic o jakis przyklad strony gdzie takie cos mozna zrobic?

RE: Domeny - pytanie - rachman - 24-12-2018 13:17

Jeśli pamięć mnie nie myli to chociażby webepartners ma możliwość tworzenia linków bezpośrednich do podstron sklepów, tradedoubler też, nie pamiętam czy tradetracker miał ale pewnie też.
W tym temacie jak chcesz masz linki czyste i refy do tych sieci (w googlu też znajdziesz bez problemu):
https://zarabiam.com/Temat-Jak-zarabiac-na-polecaniu-produktow-finansowych-i-nie-tylko-151753