Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 (/Temat-Wtyczka-do-automatycznego-rozwiazywnia-recaptcha-v2-160162) Strony: 1 2 |
RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - xdax1 - 21-12-2018 16:08 Ciekawa opcja. Sprawdzał ktoś ile mniej więcej trwa ten blok? Można połączyć to z imacros. RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - lamar6 - 21-12-2018 20:06 Z imacros jak najbardziej można. Ale liczba rozwiązań tej captchy jest bardzo ograniczona. Tak z obserwacji to tak najpierw jest kilka rozwiązań bez captchy (od razu akceptacja bez obrazków), potem kilka razy możesz rozwiązać tym pluginem a potem już blokada i rozwiązywanie ręczne. Niemniej jednak taki bocik na freebitco.in jest sensowny (jeden claim na godzinę) i łatwy do zrobienia. RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - TheBot - 21-12-2018 20:28 Na freebitco.in jak najbardziej by się to sprawdziło .Według mnie blokada następuje wtedy gdy rozwiązań jest wiele w krótkim czasie, a schodzi po około 1h , może więcej ... Jak pisał @lamar6 tu jest 1 claim/h , więc prawdopodobnie blokada nie nastąpi nigdy (kwestia testu), ja tego nie sprawdzę bo na moim koncie freebitco.in captcha nie ma . Nawet jeśli , to można na czas blokady użyć serwisu 2captcha, kiedy ta zejdzie dalej korzystać z pluginu... Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - Fillipser143 - 21-12-2018 21:39 Na freebitco.in i tak się opłaci tylko wtedy gdy zainwestujesz 50$ żeby nie mieć zmniejszającej kwoty (jeśli to nie jakiś fake) i będziesz dużo grał na tamtejszym kasynie żeby jeszcze zwiększyć zarobki. Jednak wtedy już lepiej wydać te 0.5$ na 1000 captchy na 2captcha. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - wirrles - 19-03-2019 13:46 dzieki wielkie, sprawdze RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - Lori - 25-03-2019 18:24 Jeśli ktoś byłby w stanie poświęcić parę złotych mogę polecić z czystym sumieniem anti-captcha, a od nich wtyczkę. Używałam robiąc różnego rodzaju Macra do iMacros i działa naprawdę przyzwoicie. Kwestia nauczenia się ich schematu działania. RE: Wtyczka do automatycznego rozwiązywnia recaptcha v2 - Enigma - 18-08-2019 22:02 Wtyczka wykonuje dobrą robotę. W moim przypadku, żeby zapobiec blokadzie wystarczy po włączenie re-captcha poczekać z 5 sekund i wtedy użyć wtyczki. |