Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Powiadomienia o Restocku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50)
+----- Wątek: Powiadomienia o Restocku (/Temat-Powiadomienia-o-Restocku-15993)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Powiadomienia o Restocku - stachura - 02-11-2010 23:15

(02-11-2010 23:09)wojtas100 napisał(a):  Licytowałeś coś?
Jakie komentarze były po resotcku?.
A tak wogóle to nic cennego nie było na tym resie.

Tak licytowałem aparat za 1kk i niestety tylko sporo straciłem lepiej jednak zaczekać może tydzień, dwa i sytuacja powinna się uspokoić, bo jak do tej pory przedmioty chodzą po milion+ oprócz może pendrive'ów i koszulek po 500k ;p

RE: Powiadomienia o Restocku - Wojtas100 - 02-11-2010 23:17

Ale słyszałem gdzieś ,że osób posiadających 1m+ jest 360.
Więc za jakiś czas będziemy mogli licytować i wygrywać na spokojnie.

Powiadomienia o Restocku - Underlay - 02-11-2010 23:22

Zgadzam się, nie ma co teraz licytować. Trzeba poczekać te kilka tygodni - najwyżej do miesiąca. Ci którzy kupują piłki i inne takie pierdółki po 300 000 starsów i wzwyż, albo tracą po 20% od licytowanej sumy powiem wprost: nie myślą. Lecz z drugiej strony nie ma co się dziwić, Restocków dawno już nie było, a do tego doszedł jeszcze TAGship, więc ludzie pozbierali trochę punktów i ładują praktycznie całe swoje uzbierane starsy w licytacje.
Ja osobiście poczekam sobie do świąt (podejrzewam, że wtedy będą nieco lepsze nagrody: konsole no i może jakieś TV..) i wtedy mogę sobie po licytować Wink

RE: Powiadomienia o Restocku - stachura - 02-11-2010 23:25

Dlatego więcej już nie popełnie takie błędu za dużo na tym straciłem, teraz będę sobie spokojnie zbierał dalej, a nie zabierał się z motyką na słońce. Nauka na przyszłość Wink

RE: Powiadomienia o Restocku - Underlay - 02-11-2010 23:27

A, nie przejmuj się, ludzie uczą się na własnych błędach przez całe swoje życie Wink
A tak po za tym to ile obecnie macie starsów?
Ja mam ok 630 000

RE: Powiadomienia o Restocku - Wojtas100 - 02-11-2010 23:28

Dobra. Konwersacja mi się podoba ,ale troszkę spam leci więc przenieście to na pw ok?.

Dzięks.

RE: Powiadomienia o Restocku - Coristo - 03-11-2010 15:39

Cytat:Restock odbędzie się dzis o godzinie 18:05:02 i bedzie trwal 10 minut.Powodzenia!
Dziś restock TAG powodzenia Big Grin Liczę na + za info Big Grin

RE: Powiadomienia o Restocku - ~fataL - 03-11-2010 15:52

Dz za info +.

RE: Powiadomienia o Restocku - mikolaj90 - 04-11-2010 16:09

Jeżeli będą odbywać się restocki, proszę, informujcie tutaj w temacie Smile Niby zmniejsza się szansa na wygraną, ale i tak, żeby coś wygrać to potrzeba szczęścia.

RE: Powiadomienia o Restocku - Grabowkers - 06-11-2010 10:11

Jakby ktoś nie wiedział, to dziś był już restock, a dokładniej o 00:50.
Z nagród nie było praktycznie nic wartościowego, koszulki poszły za ponad 400k... żałosne Undecided