![]() |
Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami (/Temat-Surveyo24-serwis-z-platnymi-ankietami-159857) |
RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 29-09-2019 21:51 Aktualne - serwis działa i wypłaca ![]() RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - thrasherek - 30-01-2020 15:53 Jak długo trwa przelanie na PayPala od momentu zgłoszenia wymiany punktów na panelu? Ja zleciłem wypłatę 24 stycznia i do tej pory nic. RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 30-01-2020 16:25 Jeśli pamiętam to zazwyczaj tydzień jakoś trwało. Zaczekaj jeszcze. Jak nie zapomne to sprawdzę później ile zeszło od ostatniego zlecenia wypłaty. Na fonie nie mogę bo nie pamiętam hasła do paypal ![]() RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - klwow6 - 30-01-2020 17:27 (30-01-2020 15:53)thrasherek napisał(a): Jak długo trwa przelanie na PayPala od momentu zgłoszenia wymiany punktów na panelu?Ja czekałem ostatnio 48 godzin RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 30-01-2020 20:03 Mi raz zdażyło się że w ogóle nie wysłali. Zapytałem co jest powodem - przeprosili i wysłali od razu. No jakaś pomyłka czy coś się może zdarzyć. Nie ma co się denerwować. Ostatnia wypłata 3 tygodnie temu doszła na drugi dzień. Nie dojdzie w pn to napisz do nich. RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - thrasherek - 18-02-2020 13:25 Pieniądze do dzisiaj nie dotarły. Wysłałem do nich już trzy maile. Odpowiedzieli na pierwszy, że muszą to sprawdzić i zweryfikować z PayPalem i że powinno to potrwać do tygodnia. Od tego czasu minęło już 15 dni i cisza. RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 18-02-2020 14:42 Nigdzie nie słychać by się zescamili więc co jakiś czas się przypomnij im. Ciężko powiedzieć co się tam stało. Do tej pory problemów nie było. Zobaczymy. Dawaj znać jakby coś się zmieniło lub jakby ignorowali kolejne maile. Spróbuj napisać z innego maila też do pewności jakby filtry spamowe wiesz... RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - thrasherek - 20-02-2020 05:56 Na szczęście pieniążki w końcu dotarły. Wymagało to napisania kilku maili. W ostatnim napisali to: "Dzień dobry, Bardzo przepraszamy za problem. Zmienialiśmy integratora PayPal i prawdopodobnie przelew nie został poprawnie przetworzony. Zwróciliśmy punkty na konto i prosimy o ponowną próbę wymiany." Na szczęście pomogło. Tak więc potwierdzam- wypłacają. RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - rachman - 20-02-2020 12:01 Tak też myślałem, że jakaś buba była po prostu. Dobrze, że dałeś znać - trzeba uważać ![]() Powodzenia w zarabianiu ![]() RE: Surveyo24 - serwis z płatnymi ankietami - Shimeon - 11-05-2020 13:46 Ciężko się dostać do jakiejkolwiek ankiety. Mi raptem kilka dni temu zaliczyło pierwszą, a tak to zawsze wywala screenout. I też nie wiem czemu, ale ankieta do której się nie kwalifikuję, po ponownym odświeżeniu strony dalej widnieje w tabelce. |