Młody chce zarobić "coś więcej" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Młody chce zarobić "coś więcej" (/Temat-Mlody-chce-zarobic-cos-wiecej-159845) Strony: 1 2 |
RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - cyzman1 - 07-12-2018 19:01 (06-12-2018 10:47)Arczit napisał(a): Tak jak wyżej, ZAINWESTUJ W SIEBIE! Ok, dzięki za kom. A czytać dosłownie wszystko? Bo wolałbym się skupić na tych najważniejszych rzeczach. Od czego zacząć? RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - EfectiveWork - 07-12-2018 20:51 A co potrafisz ? W czym jesteś dobry ? Co Ciebie interesuję ? Tutaj nie da się odpowiedzieć jednoznacznie na Twoje pytanie. RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - cezar78 - 07-12-2018 20:57 Coś co zawsze dziala - filmiki na youtube, znajdź dowolny program partnerski, wyszukaj odpowiednie słowa kluczowe (czyli longtaile) sprawdź jaką mają konkurencję na youtube (jeżeli na 1 stronie jest 1-2 filmiki z dokładnie taką samą frazą i mała ilością wyświetleń, a reszta ma inne lub tylko podobne frazy, to dobry znak), zrób filmik, wrzuć go jako niepubliczny, dowal trochę wyświetleń, lajków, na to możesz wydać swoją kasę (2-3 razy wyśw. więcej niż ma konkurencja w top3) używając jakiegoś dobrego smm panelu (ja używam tego z mojej sygnaturki, ma dobre wyświetlenia high retention). Następnie po 24-36h zrób filmik jako publiczny i powinien wskoczyć do top5 w youtube, czasem to trwa kilka dni a czasem filmik jest pierwszy od razu. Zainwestuj w GSA ranker i dowal trochę backlinków do filmiku ale z nie zaspamowoanych stron. Google lubi wrzucać filmiki z top3 youtube do swoich wyników wyszukiwania. Musimy tylko trochę pobudzić go do działania dodając trochę backlinków. Filmik nie pojawi się po paru dniach w google, ale po kilku miesiącach, no chyba że fraza jest bardzo łatwa (czytaj bez konkurencji). Po tym wszystkim możesz cieszyć się pasywnym zarobkiem. Z filmikami yt jest tak że trzymają się w serpach na zawsze, a z czasem ich pozycja nawet potrafi wzrosnąć. Teraz już wiesz w co zainwestować kasę, powodzenia. RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - cyzman1 - 07-12-2018 21:37 (07-12-2018 20:51)EfectiveWork napisał(a): A co potrafisz ? W czym jesteś dobry ? Co Ciebie interesuję ? Tutaj nie da się odpowiedzieć jednoznacznie na Twoje pytanie. Interesują mnie media społecznościowe, z łatwością i przyjemnością mógłbym zrobić jakiejś firmie stronę na fb czy coś w ten deseń. Oprócz tego z takich własnych zamiłowań to motoryzacja, sport, polityka, podróże RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - rachman - 07-12-2018 21:57 Poczytaj poradniki i parę dzienników. Wtedy coś wybierzesz to co wyczujesz że dasz radę ciągnąć. RE: Młody chce zarobić "coś więcej" - tomek019 - 07-12-2018 23:14 zainwestuj nie pieniądze a swój czas w naukę tego jak można zarabiać z 10 razy zastanów się dobrze nad każdą metodą zarabiania, i jeśli coś wybierzesz to nie wchodź z kapitałem na max tylko najpierw "zamocz stopy" czyli wypróbuj czy będzie Ci to odpowiadać, lub zapytaj innych |