![]() |
Blog - Adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Blog - Adsense (/Temat-Blog-Adsense-159673) Strony: 1 2 |
RE: Blog - Adsense - VNMX. - 06-01-2019 11:30 Wracam po świętach i nowym roku. Blog aktualnie powoli się rankuje, powoli wpadają pierwsze centy na Adsense. Ale wpadła mi ostatnio do głowy pewna nisza, do której mam kilkaset keywordów z bardzo niskim competition, praktycznie zerowym lub paru punktowym, także myślę nad drugą stroną, bo czuję, że tam mógłbym stworzyć naprawdę coś grubego. RE: Blog - Adsense - EfectiveWork - 06-01-2019 11:41 Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na wyniki ![]() Co do drugiej strony jaka tematyka ? ![]() RE: Blog - Adsense - VNMX. - 06-01-2019 11:44 @EfectiveWork Dużo tematyk, w sensie... keywordy są obszerne dosyć, jeśli chodzi o zakres tematyki, więc możliwe gromadzenie dużej ilości trafficu, głównie z USA. |