![]() |
Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! (/Temat-Zaczynamy-od-ZERA-historia-kolejnego-MILIONERA-159633) |
RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - patttson - 20-11-2018 21:16 Napisz do mnie na PW z przykladem tekstu i cennikiem ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Marcins1996 - 20-11-2018 22:03 Ja także będę śledził ten temat bo fajnie jest widzieć jak ktoś buduje pieniądze od takiego zera. Ciekawy jestem jak ci to wyjdzie gdy teraz zarabiasz drobne w ClixSense i na pisaniu tekstów a jak to będzie wyglądało za rok na przykład. Tak btw copywrightingu to ja także zaczynam działać w ty temacie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdro RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Damian0820 - 20-11-2018 22:24 (20-11-2018 20:55)Marcins1996 napisał(a): Jeżeli mając jakąś tam kasę na początku trzeba się mocno napracować to co dopiero nie mając nic na start hehNie bez powodu się mówi pieniądz robi pieniądz. ![]() Autorowi życzę powodzenia i samozaparcia. ![]() A jak chodzi o mentoring polecam mysca, link w sygnaturce. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 21-11-2018 10:38 DZIEN 2 1. ClixSense: - 6 x ankiety - 3.95 $ - 10 tasków - 0.16 $ - bonus checklist - 0.57 $ 2. TEXTBOOKERS nie napisałem nic bo nie miałem weny ![]() Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 17.6 PLN TEXTBOOKERS - 0 PLN SUMA 17.6 PLN CEL 23.77/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: W clixsensie spędziłem znowu z godzinkę, a zarobek całkiem całkiem głównie dzięki ankietą. Zauważyłem, że najbardziej opłaca się robić te ankiety Daily z routera OpinionWorld przynajmniej w moim wypadku. Na taskach nie spędzam dużo czasu bo jest to żmudne i czasochłonne dobije dziennie po 10 żeby wejść na wyższy lvl i stawki. Jeżeli ktoś ma dużo mnóstwa wolnego czasu i nic do roboty to może tam ostro przymaniaczyć na tą chwile mam tyle tasków, że zarobiłbym dodatkowe 11$ na chwile obecną. Dostaję dużo wiadomości z propozycjami do różnych biznesów - dziękuję oczywiście je przetestuje i opiszę tutaj. Dwa pytanka do publicznośći: 1. Jaki obecnie dobry hosting i serwis domen polecacie pod podpięcie bloga ? (ewentualnie jakieś promocję) 2. Macie jakis dobry i praktyczny kurs pozycjonowania? Mogę zapłacić. P.S Co powiecie o wczorajszym meczu naszych piłkarzy ? Grając mecz o honor strzelamy wyrównującą bramkę przeciwnik traci piłkarza, a my się cofiemy i nie chcemy grać w piłkę - żenada. Na prawdę nie wiem co się stało z tą drużyną. RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Marcins1996 - 21-11-2018 11:37 Ja na ClixSense dziennie klikam do 30 razy w te ankiety a i tak załapuję się tylko do max dwóch xD Jak ty to zrobiłeś że w ciągu godziny zrobiłeś 6 ankiet ? A tak btw naszych piłkarzy to nie spodziewałem się po nich niczego dobrego w tym meczu ale coś tam zagrali i najważniejsze że jesteśmy rozstawienie w eliminacjach do Mistrzostw Europy 2020 ![]() ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - asiorek - 21-11-2018 11:48 Hosting, chociażby unixstorm, masz tam autoinstalator i mnóstwo skryptów.. wordpressy, presty no wszsystko co sobie wymarzysz ![]() Domeny ? Polskie az.pl chociażby, zagraniczne to -> namecheap czy GoDaddy .. Co do poradnika seo, wydaje mi się, że poradnik muraszczyka będzie jak najbardziej okej, sprawdź jeszcze dzienniko-poradnik Vasakiego, no i dziennik Lanserka, też ma tam kilka ciekawych i wartych zainteresowania porad ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 21-11-2018 12:09 @[Marcins1996] 20 klików 6 ankiet - godzinka ale łącznie przez cały dzień łącznie jak coś na ClixAddon wyskoczy to robię, pewnie mam tego więcej niż ty bo świeże konto i już sporo tych ankiet zrobiłeś. @[asiorek] Dzięki za tipy, jaki pakiet polecasz powiedzmy do bloga o odwiedzinach 500uu dziennie ![]() PS. Jak oznaczać użytkowników żeby dostali powiadomienie że zostali wywołani do tablicy bo jakoś mi to nieumiejętnie wyszło ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - Marcins1996 - 21-11-2018 12:47 (21-11-2018 12:09)sacrumek napisał(a): @Marcins1996 Ja założyłem konto w sobotę ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - asiorek - 21-11-2018 14:33 @[sacrumek] dobrze zrobiles, tylko muisz zrobic to tak @[ sacrumek ] (usun spacje ;p Co do pakietu, ja mam ten biznes chyba nrazie, on bodajże 12 zł miesiecznie kosztuje ![]() RE: Zaczynamy od ZERA! - historia kolejnego MILIONERA! - sacrumek - 22-11-2018 12:44 DZIEN 3 1. W ClixSensie było tak - 2 x ankiety - 1.26 $ - 6 tasków - 0.06 $ - bonus checklist - 0.21 $ Szału nie ma, ale jest jedna bardzo dobra informację - mam pierwszego poleconego, źródło z tego forum także dziękuje bo pewnie to czytasz 2. TEXTBOOKERS - napisałem 1 tekst preclowy - 2.14 PLN Jest również dobra wiadomość, wczoraj dostałem maila że TEXTBOOKERS dźwiga wszystkim stawki o 10% bo rozumieją, że są one i tak niskie ![]() 3. PROLIFIC - wysłał mi jeden z użytkowników forum do przetestowania - będę testował do 1szej wypłaty i potem ocenie czy zostanie. Jak ktoś chce ze mną działać link w głównym poście. - zarejestrowałem się i wypełniłem ankiety o mnie - uwaga wszystko w języku angielskim ale można spokojnie z translatorem jechać tylko będzie wolniej -w prolific nie dostajemy powiadomień e-mailem, ani nie ma żadnego addona trzeba po prostu mieć cały czas załączoną stronę i coś wpada(sama się odświeża). Ankiety wyglądają bardzo profesjonalnie nie jest to jakaś masówka - wczoraj wypełniałem ankietę od jakiegoś dr naukowego co piszę książkę. - minimum do wypłaty 5 funtów via PayPal - załapałem się do 2-ch ankiet zarobek 1.1 funta 4. CELE POBOCZNE: - wykupiłem hosting na rok i domene .pl zapłaciłem 23.18 PLN cena jest niska bo jest promocja black friday 90% konto założyłem w: HEKKO.PL - reflink Czysty link http://www.hekko.pl Podsumowanie - przeliczam na złotówki po aktualnym kursie dolara ClixSense - 5.8 PLN TEXTBOOKERS - 2.14 PLN PROLIFIC - 5.3 PLN SUMA 13.24 PLN CEL 37.01/300 PLN
Porady, odczucia, pytania: Jak widać już po trzecim dniu mam środki, aby pozyskać hosting i domenę co prawda po promocyjnej cenie z BLACK FRIDAY ale takie okazje trzeba wykorzystywać. Kasiorka pochodzi z programów bardzo prostych i każdy nawet laik może z nich korzystać. Internet daje dużo większe możliwości o czym przekonacie się wraz z rozwojem tego dziennika. Jako że przymierzam się do postawienia bloga na WP, na którym chce zamieszczać podsumowania tygodniowe z programów w których działam, zestawienia i testy plus poradniki. Jest kilka takich stron więc będę chciał jak najszybciej uczyć się pozycjonować. Moje pytanie potrzebuję prostego szablonu do WP najlepiej płatnego i w języku polskim - jakie serwisy do tego polecacie. Myślałem też nad tym szablonem DIVI. |