diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty (/Temat-diamond-mine-ru-Zarobek-bez-inwestycji-bez-roboty-159575) |
RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - MistGun - 18-11-2018 12:36 Poszło z refa, wskasówki plz //Edit, no fajna wskazówka, wpadłem na nią minutę po otworzeniu konta. A liczyłem na jakąś strategie zarabiania, wytłumaczenie programu, czy coś.... RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - azzaz - 18-11-2018 13:35 ,,kopanie" wirtualnej waluty i handlowanie nią na giełdzie za prawdziwe pieniądze. Czyżby rosyjska wersja coalco tylko zamiast rafinerii i innych takich jest kupowanie górników, żeby szybciej wydobywali (co pewnie ma być, choć tego nie powiedzą źródłem finansowania strony) Takie gry łączy jedno. Z jakiegoś powodu nie chwalą się, a oficjalnie nie ma żadnej informacji jak oni zarabiają pieniądze. Nie chodzi tutaj co my musimy zrobić, żeby zarobić tylko jak ten mechanizm działa, że te pieniądze się tam pojawiają i skąd RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 18-11-2018 13:52 @azzaz niemożna aktualnie niczego sugerować, tymbardziej ,że właściciel narazie nie wyjechał na wakacje RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Gravity - 18-11-2018 14:46 O tej ciekawej wskazówce wiedziałem od razu po zarejestrowaniu konta więc nic znaczącego . RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - azzaz - 19-11-2018 23:01 (18-11-2018 13:52)AssenCreated napisał(a): @azzaz niemożna aktualnie niczego sugerować, tymbardziej ,że właściciel narazie nie wyjechał na wakacje Nie oceniam admina. Zwracam uwagę, że pewne mechanizmy działania wewnątrz strony na coalco i tutaj są takie same, bo są Nie mówię, że się nie opłaca. Jutro nie upadnie i coś się powypłacać pewnie zdąży jak ktoś zacznie działać tam dzisiaj, aczkolwiek mi to wygląda na ładnie zakamuflowanego revshara i po paru miechach padnie RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - korlim - 19-11-2018 23:18 jaki jest wymiennik 10 diamentów - 1wirth a 1 wirth to? Administrator ma prawo włączyć punkty pieniężne w dowolnym momencie, jeśli to konieczne. Otrzymywanie płatności przez użytkownika jest ograniczone przez dostępność punktów gotówkowych na jego koncie. 1 Cash Point daje prawo do wycofania się z systemu 1 RUB. Cash Point jest przyznawany za wiele działań przez twoich poleconych i twoje działania. Możesz zobaczyć pełną listę płatnych działań na swoim koncie na stronie Cash Point. Lista operacji stale się powiększa. Bez punktów gotówkowych nie można wycofać środków z projektu! Nie jesteśmy systemem HYIP i tym podobnymi. Wszystkie środki wycofane z projektu są składkami partnerskimi, które są pobierane za aktywne uczestnictwo w grze. a ten zapis ? RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - azzaz - 19-11-2018 23:42 (19-11-2018 23:18)korlim napisał(a): jaki jest wymiennik 10 diamentów - 1wirth a 1 wirth to? Nawet go nie widziałem, ale tym bardziej daje do myślenia. Nigdy nie widziałem normalnych firm tłumaczących się na wstępie, że nie są hyipami, za to widziałem wiele hyipów(prawie wszystkie z działu z nimi tu na forum), które robią co mogą, żeby nie uznać ich za hyipa. Takie mam wrażenie, być może mylne, ale póki co to jak na razie w przeszłości same hyipy tłumaczą się, że hyipami nie są, a inne firmy, które w rzeczywistości nimi nie są nawet nie poruszają, nie interesują się tematem pidamid. (19-11-2018 23:18)korlim napisał(a): Wszystkie środki wycofane z projektu są składkami partnerskimi, które są pobierane za aktywne uczestnictwo w grze. Poza tym, że te składki nic sobą nie znaczą, nie wiadomo na co są wykorzystywane, a na 80% na wypłaty dla nowych osób czyli wypłaty są realizowane z wpłat to nie ma tu nic podejrzanego No chyba, że ta firma bawi się w coś ala bank i to lokata i ona tych pieniędzy nie tyka, cały czas trzyma i w dowolnym momencie zwraca, ale szczerze to w to nie wierzę ( uproszczenie, wiem jak działają banki ) RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - korlim - 20-11-2018 00:11 a co do wypłat z czego i jaki jest przelicznik RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - Mati684 - 22-11-2018 14:55 i co bonus na stronie juz nie dziala do odbierania? RE: diamond-mine.ru Zarobek bez inwestycji bez roboty - AssenCreated - 24-11-2018 21:50 Najwidoczniej na stronie zachodzą zmiany, poprawy. Moim zdaniem to dobrze, że strona cały czas jest " updatowana ". Dobrze to świadczy. |