Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[zakończone]konkurs na konta do fb - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12)
+---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257)
+---- Wątek: [zakończone]konkurs na konta do fb (/Temat-zakonczone-konkurs-na-konta-do-fb-159197)

Strony: 1 2

RE: [zakończone]konkurs na konta do fb - Arczit - 02-11-2018 10:02

Dzięki! Dane już dostałem, sprawdzę wieczorem i dam znać!

RE: [zakończone]konkurs na konta do fb - wachow - 02-11-2018 11:27

Tez dostałem konto. Typowy phishing. Konto po ok. półtora minuty wyłapało weryfikacje zdjęciową.

RE: [zakończone]konkurs na konta do fb - Mentalki - 02-11-2018 19:43

(02-11-2018 11:27)wachow napisał(a):  Tez dostałem konto. Typowy phishing. Konto po ok. półtora minuty wyłapało weryfikacje zdjęciową.
to zależy od twojej lokalizacji jeśli byś użył tego samego vpn'a co ja to byś nie wyłapał, żadnej lokalizacji.

RE: [zakończone]konkurs na konta do fb - wachow - 03-11-2018 09:30

(02-11-2018 19:43)Mentalki napisał(a):  
(02-11-2018 11:27)wachow napisał(a):  Tez dostałem konto. Typowy phishing. Konto po ok. półtora minuty wyłapało weryfikacje zdjęciową.
to zależy od twojej lokalizacji jeśli byś użył tego samego vpn'a co ja to byś nie wyłapał, żadnej lokalizacji.

aha.

RE: [zakończone]konkurs na konta do fb - Arczit - 05-11-2018 11:15

Tak jak pisze @wachow, konto z phishingu.
Znajomych trochę ma, content - Polska.
U mnie nie wyłapało weryfikacji.

[zakończone]konkurs na konta do fb - Majka - 05-11-2018 11:54

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.