![]() |
Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! (/Temat-Zarabiaj-na-sprzedazy-pakietow-Promowania-profili-instagram-159122) |
RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - patttson - 23-10-2018 21:28 Podeslij mi na PW ten LP RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Zmobilizowany - 24-10-2018 01:33 (23-10-2018 21:28)patttson napisał(a): Podeslij mi na PW ten LP Wysłane, życzę owocnego promowania ![]() RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - nik5pl - 27-10-2018 17:24 Prosiłbym LP na pw ![]() RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - freaky11 - 27-10-2018 20:47 Chodzi mi o to że przedstawiasz zalety produktu, a to dział poradniki. Może od początku wytłumaczysz co to znaczy lead, jak się to po kolei robi i ile można wyciągnąć? Zrobiłeś to tylko z myślą o reflinkach, ale żeby zachęcić użytkowników musisz bardziej się postarać, bo na przykład ja przyszedłem tutaj czytać poradnik, a dalej nie wiem jak zarabiać na tym twoim sposobie, gdyż wyjechałeś z nieznanymi mi pojęciami typu landing page, leady, jakieś przyciski.. Nie traktuj tego ofensywnie, ale niestety to wygląda jakbyś po prostu szukał referrali którzy się na tym znają, a nie chciał napisać poradnik. Pozderki RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Wojtek574 - 28-10-2018 19:24 (27-10-2018 20:47)freaky11 napisał(a): Chodzi mi o to że przedstawiasz zalety produktu, a to dział poradniki. Może od początku wytłumaczysz co to znaczy lead, jak się to po kolei robi i ile można wyciągnąć? Zrobiłeś to tylko z myślą o reflinkach, ale żeby zachęcić użytkowników musisz bardziej się postarać, bo na przykład ja przyszedłem tutaj czytać poradnik, a dalej nie wiem jak zarabiać na tym twoim sposobie, gdyż wyjechałeś z nieznanymi mi pojęciami typu landing page, leady, jakieś przyciski.. Nie traktuj tego ofensywnie, ale niestety to wygląda jakbyś po prostu szukał referrali którzy się na tym znają, a nie chciał napisać poradnik. TO jest dział "zbiór serwisów zarobkowych" a nie dział z poradnikami. Pomyliło ci się coś RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Zmobilizowany - 31-10-2018 01:09 (27-10-2018 17:24)nik5pl napisał(a): Prosiłbym LP na pw Wysłane ![]() (27-10-2018 20:47)freaky11 napisał(a): Chodzi mi o to że przedstawiasz zalety produktu, a to dział poradniki. Może od początku wytłumaczysz co to znaczy lead, jak się to po kolei robi i ile można wyciągnąć? Zrobiłeś to tylko z myślą o reflinkach, ale żeby zachęcić użytkowników musisz bardziej się postarać, bo na przykład ja przyszedłem tutaj czytać poradnik, a dalej nie wiem jak zarabiać na tym twoim sposobie, gdyż wyjechałeś z nieznanymi mi pojęciami typu landing page, leady, jakieś przyciski.. Nie traktuj tego ofensywnie, ale niestety to wygląda jakbyś po prostu szukał referrali którzy się na tym znają, a nie chciał napisać poradnik. (28-10-2018 19:24)Wojtek574 napisał(a):(27-10-2018 20:47)freaky11 napisał(a): Chodzi mi o to że przedstawiasz zalety produktu, a to dział poradniki. Może od początku wytłumaczysz co to znaczy lead, jak się to po kolei robi i ile można wyciągnąć? Zrobiłeś to tylko z myślą o reflinkach, ale żeby zachęcić użytkowników musisz bardziej się postarać, bo na przykład ja przyszedłem tutaj czytać poradnik, a dalej nie wiem jak zarabiać na tym twoim sposobie, gdyż wyjechałeś z nieznanymi mi pojęciami typu landing page, leady, jakieś przyciski.. Nie traktuj tego ofensywnie, ale niestety to wygląda jakbyś po prostu szukał referrali którzy się na tym znają, a nie chciał napisać poradnik. Dobrze go podsumowałeś ale mimo wszytko wyjdę na przeciw jego oczekiwaniom i chętnie pomogę w promocji bo trochę doświadczenia mam i skoro ja na tym skorzystam to podzielę się wiedzą ![]() RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Cris26 - 31-10-2018 22:08 Proszę o priv z dokładną informacją ![]() RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Zmobilizowany - 01-11-2018 10:36 (31-10-2018 22:08)Cris26 napisał(a): Proszę o priv z dokładną informacją Wysłane Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Miluus - 01-11-2018 14:32 Mógłbyś też mi nie co na PW wyjaśnić jak promować? RE: Zarabiaj na sprzedaży pakietów Promowania profili instagram! - Zmobilizowany - 02-11-2018 15:32 (01-11-2018 14:32)Miluus napisał(a): Mógłbyś też mi nie co na PW wyjaśnić jak promować? Jasne poszło priv @@EDIT Jeszcze taka rada dla tych co promują. Jak ktoś jest zainteresowany to opowiedzcie mu jak to wygląda jakie może mieć korzyści. Czym lepiej przekonacie klienta w rozmowie tym prędzej wykupi promo jak wejdzie w waszego refa ![]() Jak chcecie teksty też jakieś to promocji piszcie pw. Mogę też wygenerować wam jakieś kody rabatowe by jeszcze bardziej zachęcić klienta ![]() |