![]() |
GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! (/Temat-GryNaPlus-pl-Zbieraj-punkty-i-wymieniaj-na-nagrody-158823) Strony: 1 2 |
RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - aaga - 30-01-2019 15:47 Jeśli to realna szansa zarobku to można się skusić RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - boksowany - 27-06-2021 01:13 Powiem wam, że warto się skusić. Strona otrzymała nowy silnik graficzny. są zadania dla gier na pc, na android, są ankiety, konkursy itp. conajmniej raz w tygodniu nowe zadania. jestem członkiem ich społeczności niecałe pół roku a wyciagnąłem nagrody o wartosci 60zł. miałbym wiecej, ale nie wykonywałem wszstkich zadań . naprawde polecam, strona prezentuje sie znacznie lepiej na tle konkurencyjnych |