Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Nowy buk ze skrilem i paypalem! (/Temat-Nowy-buk-ze-skrilem-i-paypalem-158469) |
RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 26-09-2018 12:33 Taaa na zasadzie brokera, inaczej niż większość europejskich bukmacherów wypłaciłem bez problemowo i nadal tam gram , Zresztą czy wypłacalni to pytanie retoryczne, bo jakby był to SCAm to wiadomo, że bym na forum nie wrzucał. Screnn poniżej moja obecna sytuacja było więcej na koncie ale troche wtop... RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Sparkle77 - 26-09-2018 12:48 Okej no nawet ładnie wygląda ta strona mobilna Mam już ten kod paysafecard i zaraz zobaczymy jak to będzie wyglądało EDIT: Ok, kasę już mam na koncie z bonusem 110% tak jak pisało czyli 49 EUR za te ten kod 100 PLN Nooo dobra obracam, i jak ugram z tego nawet 300 EUR to mam nadzieję, że bez problemu pójdzie wypłata i nie ma ściemy... Fajnie to wygląda i oby tak samo przy wypłacie hehe Tak na marginesie to czy zamierzacie wprowadzić walutę pod PLN czy będzie tylko EUR ? RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 26-09-2018 13:21 @Sparkle77 na pewno pójdzie bez problemu.A na chwile obecną mają tylko walutę euro, ale przeca to nie problem, po jak wpłacisz w PLN to ci przeliczy na euro - powodzenia w grze pzdr. RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - MaLiN - 28-09-2018 10:48 Z tego co widzę, to już chyba wycofali wpłatę poprzez paypal? RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kamillowad - 28-09-2018 11:01 Konta są tworzone przez agenta więc weryfikacja jest natychmiastowa i nie ma potrzeby wprowadzania swoich danych osobistych. Więc można grać totalnie anonimowo ! Nie prawda bo potrzeba wszystkie podstawowe dane Title * First name * Last name * Date of birth * MM-DD-YYYY (month-day-year) Street * Town/City * ZIP code * Country * Contact language * RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 28-09-2018 11:18 @malin można paypalem równiez dostepne metody to: Skrill, PayPal, Neteller, Bitocoins, Paysafecard @kamillowad nie wiem może jakiś błąd do założenia konta potrzebny jest tylko twój login który sobie wymyślasz jaki chcesz. Ja jak otwieram moje dane na stronie forza mam puste pola tylko logi. Sprawdź dokładnie RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - MaLiN - 28-09-2018 14:57 Zarejestrowałem się, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy są rzeczywiście wypłacalni. RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Gentelmenel - 28-09-2018 15:46 Jakie są minimalne wpłaty i wypłaty? RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 28-09-2018 16:10 @Gentelmenel minimalna wpłata to 10 euro i nie ma limitu maksymalnej wypłaty RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Spykey - 28-09-2018 16:18 Myślicie że można wpłacać tam grubsze kwoty ? |