![]() |
Prowadzenie sociali firm - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Prowadzenie sociali firm (/Temat-Prowadzenie-sociali-firm-158251) Strony: 1 2 |
RE: Prowadzenie sociali firm - SCM - 20-11-2018 10:24 zajmowałem się tym pare lat, świetny kontakt z klientami ![]() RE: Prowadzenie sociali firm - BezSensu - 15-02-2019 14:32 Ja zaczynam prowadzic social dla LINK USUNIĘTY ogólnie jeśli w grę nie wchodzą FB Ads to nie musisz wiedzieć wiele ![]() RE: Prowadzenie sociali firm - SEOmocni.pl - 15-02-2019 15:10 (15-02-2019 14:32)BezSensu napisał(a): Ja zaczynam prowadzic social dla LINK USUNIĘTY ogólnie jeśli w grę nie wchodzą FB Ads to nie musisz wiedzieć wieleidealny przykład jak wygląda marketing gdy zabiera się za to ktoś kto "nie musi wiedzieć za wiele" ![]() ![]() ![]() tak btw strona bardzo słaba zarówno pod kątem wizualnym jak i seo. |