Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? (/Temat-Snowball-Mining-Szybka-Analiza-Czy-to-moze-byc-SCAM-157705) |
RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - mattxx - 17-08-2018 20:19 (17-08-2018 17:22)Morwa napisał(a): A dostaje się tam coś za polecanie programu? Myślę, że tak. Pewnie model prowizyjny. RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 18-08-2018 13:42 5% od Twojego wkładu w tokenach SBM. RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - Morwa - 19-08-2018 07:13 Osobiście nie oceniam negatywnie ani pozytywnie. Jak sobie liczę to się to nawet kalkuluje przy dosyć niskim koszcie za prąd. RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 19-08-2018 10:55 Dlatego też ja wszedłem, a z tego co rozmawiałem z gościem z teamu to się rozwijają i będą nowe koparki uruchamiać w innych lokalizacjach. RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - mattxx - 19-08-2018 13:12 Dziwne by było, jakby stawiali kopalnie i nie patrzyli na cenę prądu RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 19-08-2018 13:33 Racja RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 21-08-2018 09:16 Tylko jeszcze dzisiaj przy zakupie tokenów SBM (Snowball Mining) dostaniesz 10% ekstra od inwestycji od 0.25ETH i 15% od inwestycji od 1ETH. Co miesięczne dywidendy 10% dożywotnio od wkładu. RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 21-08-2018 13:31 ... RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - superalan - 31-08-2018 15:40 Zbiórka pieniędzy w [nazwaorganizacji] z gwarantowanymi dywidendami częściej niż miesiąc, była do 31.08.2018 wieczorem w promocji - (Ci, którzy są zainteresowani wiedzą ile % za polecenie lub zakup odpowiedniej ilości tokenów do 31.08.2018 mogli otrzymać). Tymczasem ta zbiórka pieniędzy do ICO Snowball Mining się jeszcze nie zakończyło, a otrzymałem podobnie jak reszta informację na telegramie: "UWAGA! Proszę wszystkich, którzy zainswestowali w SBM o wypełnienie tej ankiety: [nazwa ankiety w google docs] , w której oprócz swoich danych trzeba wypełnić ilość ETH, liczbę kupionych tokenów SBM, txHash transakcji, adres portfela. Firmy Guarium i Aligato pospieszyły z pomocą i chcą przekazać swoje tokeny wszystkim, którzy zainwestowali w Snowball Mining. Choć nadal nie mam żadnych konkretów należy przyjąć, że jesteśmy w sytuacji straty i wsparcie od Aligato i Guarium jest niezwykłym aktem wsparcia dla członków [nazwaorganizacji] Nie spodziewałem się tak bezpośredniego oszustwa promowanego na tak dużą skalę. Post piszę ku przestrodze każdemu, kto chce zainwestować w tę kopalnię, by nikt już nie inwestować, jeśli mieliście zamiar jeszcze dzisiaj wpłacić pieniądze, by załapać się jeszcze na promocję. Niepokój każdego, kto chciał zainwestował powinien wzbudzić fakt, iż ICO SBM z "zostało wydłużone" (nieważne o ile). Na szczęście nie zainwestowałem w ten program moich pieniędzy. Pozdrawiam RE: Snowball Mining - Szybka Analiza. Czy to może być SCAM? - DanielKępa - 31-08-2018 15:56 Ja zainwestowalem. Mowi sie trudno. Tez zaluje i juz tego nie polecam... Nauczka dla kazdego z nas - w tym wypadku na moim przykladzie. |