![]() |
Kryptowalutowy Baron - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kryptowalutowy Baron (/Temat-Kryptowalutowy-Baron-157304) Strony: 1 2 |
RE: Kryptowalutowy Baron - 10.000 PLN do końca roku? - Morwa - 06-08-2018 20:11 Cel 10K... Życzę szczęścia : ) Fajny temat. RE: Kryptowalutowy Baron - 10.000 PLN do końca roku? - Resick - 07-08-2018 09:13 Póki co nie pojawia się kupujący,jego pojawienie się będzie równoznaczne z dużym volumenem na zielonej świeczce wzrostowej o interwale co najmniej h1.W związku z tym dalej lecimy z korektą. @@EDIT Boże nie tu to miałem napisać XDD RE: Kryptowalutowy Baron - nowy rok i nowe cele! - olekn1 - 29-12-2018 11:23 Podsumowanie i plany na przyszłość Podsumuję ten rok kilkoma zdaniami wyjaśnień
![]() W październiku zdobyłem wymarzoną pracę Front-end Developera, całkiem nieźle zważając na to, że dalej uczę się w technikum, a najmłodsza osoba w firmie zaraz po mnie ma 23 lata, a w chwili zatrudnienia miałem 18 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o krypto to część kasy wypłaciłem, częścią handlowałem, ale niestety zatopiłem część krypto, a mała część została na przyszłe inwestycje
Cele na najbliższe miesiące
Zaprogramowanie bota do handlu Od kilku miesięcy opracowywałem strategię, która świetnie wychodzi w testach, szczególnie na Bitcoinie, a im wyższy jest wolumen tym lepsze wyniki generuje ![]() ![]() Zbudowanie bloga i dbanie o niego Moja dziewczyna wymarzyła sobie prowadzić bloga, a ja chcę wykorzystać swoją wiedzę do zbudowania lekkiego, szybkiego, SEO friendly bloga, który będę pozycjonować i będę pomagać w redagowaniu postów, w przyszłości będziemy na nim zarabiać z AdSense i z wykorzystaniem naszego przyszłego sklepu, o którym niżej Aplikacja do monitorowania pozycji Na własne potrzeby, w tym na bloga, potrzebuję mieć dostęp do rozbudowanego programu monitorującego pozycje. Płatne aplikacje nie wchodzą w grę, bo skoro mogę coś zrobić sam to po co za to płacić? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sklep Moja dziewczyna także wymarzyła sobie mieć własny sklep z różnym asortymentem, były w planach młodzieżowe ubrania, słodycze z zagranicy czy słodka biżuteria, postanowiłem jej pomóc, bo czemu by nie ![]() ![]() Więc to na tyle z większych celów, w następnych postach będzie już więcej szczegółów odnośnie tego co robię, ale kiedy pojawi się następny post to nie wiem, może to być za dwa tygodnie a może za dwa miesiące, bo kolejny wpis planuje dodać dopiero jak zrobię coś konkretnego, stay tuned ![]() Oczywiście możecie komentować, dawac pomysły odnośnie aplikacji monitorującej pozycje i też kierowac inne uwagi, odpowiadać bede ![]() RE: Kryptowalutowy Baron - nowy rok i nowe cele! - EfectiveWork - 29-12-2018 15:29 Oby Ci czasu wystarczyło na wszystko, którego Ci brakuje ! Opracujcie strategię i działajcie segmentami, a nie wszystko na raz. Powodzenia. RE: Kryptowalutowy Baron - nowy rok i nowe cele! - olekn1 - 19-07-2019 08:48 Podsumowanie ostatnich miesięcy
Minęło ponad 7 miesięcy od ostatniego wpisu, ale to nie znaczy, że nie ma postępów ![]() ![]() Co osiągnąłem od początku roku? Przede wszystkim postawiłem bloga - ale nie, to nie byle jaki wordpress dziurawy jak ser szwajcarski, postawiłem na nowe technologię i wyniki są imponujące, pisze to z telefonu i nie mam screenów z testów, ale myślę że ten jeden z audytem wystarczy
![]() ![]() Jak widać, wszystko na 100 + full PWA ![]() ![]() Dla mnie to miła odskocznia od pracy, używanie nowych technologii i tworzenie nowych szlaków, którymi ludzie będą podążać dopiero za kilka lat satysfakcjonuje Poza tym uczę dziewczynę social medii, tak by za kilka lat mogła na spokojnie dostać pracę w internetowym marketingu lub podobnej dziedzinie. Rozwija głównie Instagram na razie, ale to się zmieni ![]() Protipy na Insta (Kliknij aby zobaczyć) Jeśli chodzi o bota do handlowania na kryptowalutach, to wszystko stoi w miejscu od trzech dni - zaktualizowałem jakieś moduły i aplikacja przestała mi się odpalać ![]() ![]() ![]() Aplikacja do mierzenia serpów stoi w miejscu, mam zamiar trochę pomóc w projekcie open source stworzonym do pobierania serpów z wielu wyszukiwarek itp. a potem to wpleść w aplikacje - z racji takiej, że bedzie to aplikacja desktopowa, konieczne będzie użycie proxy socks5 lub ręcznego łączenia z vpnem, ale bedzie bardziej rozbudowana niż typowe serwisy do sprawdzania serpów - historia wszystkich linków a nie tylko konkretnych stron na danych słowach kluczowych, analiza, wykresy, sprawdzanie konkurencji itp. ![]() I na koniec, stan mojego portfela kryptowalutowego: ~1500 zł lub ~0.037BTC Kolejne wpisy będą częstsze i krótsze, bo komu chce się czytać takie tafle tekstu ![]() RE: Kryptowalutowy Baron - olekn1 - 21-07-2019 22:19 Weekendowy update
Social media 132 obserwujących, pod postami >150 polubień, powoli się wszystko rozkręca, oczywiście bez botów i metod follow&unfollow ![]() Facebook - założony fanpage Pinterest - założone konto LinkedIn - założone konto Do tego zestawu na pewno dojdą kolejne sociale, chociaż są to bardzo małe konta, to uwzględniam je tutaj, by prowadzić statystyki Blog 3 pozycje w top 100 na głównym keywordzie - najwyżej o dziwo jest profil na LinkedInie, następnie link do strony głównej bloga, a ostatnie pojawiło się zdjęcie z Instagrama. W grafice natomiast na głównym keywordzie wyświetlają się zdjęcia na drugiej, czwartej i szóstej pozycji ![]() Poza tym jeden artykuł na 9 pozycji pod frazą pod ten artykuł i 8 pozycja w grafice pod ten sam keyword Search Console: 2 organiczne kliknięcia 7 wyświetleń Średnia pozycja - 33,6 Głębsze analizy będę zamieszczać jak skończę narzędzie do serpów ![]() Aktualnie na blogu są 3 posty, które jeszcze będą dopieszczane, bo stawiam na jakość, nie ilość ![]() Wnioski jakie się nasuwają - warto założyć konta na róznych social mediach ![]() I to na tyle z updatu, może nie ma tu imponujących liczb, ale to dopiero początek, jeszcze wszystko się zmieni ![]() RE: Kryptowalutowy Baron - ~eL - 23-07-2019 07:00 Piszesz sporo ale mógłbyś dorzucić też jakieś wartości bo tak naprawdę póki co mam wrażenie że nic nie zarobiłeś ![]() Co z tym botem do kryptowalut? Już coś zarobił? Trochę denerwuje mnie że sporo tekstu a mało konkretów ale nie ukrywam że Ci trochę kibicuję bo sam jestem programistą (chociaż z dużo większym stażem na backendzie) i lubię śledzić osoby które w takim wieku już tyle pracy w to wkładają. Gdzieś wcześniej napisałeś że w wieku 18 lat zacząłeś i mając 23 będziesz seniorem. Osobiście nie skupiałbym się aż tak bardzo na tym żeby być seniorem w tym wieku ale na pewno sporo osiągniesz w tej branży jeśli będziesz cały czas pracował i się rozwijał. Tak czy inaczej powodzenia życzę ![]() |