![]() |
Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego (/Temat-Dziennik-zwyklego-urzednika-panstwowego-157297) |
RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 31-07-2018 18:36 Dzisiaj będzie krótko ![]() https://www.kasaznetu.pl/news/18/nie-trac-czasu-na-ankiety.html Kolejny artykuł dopiero w przyszłym tygodniu. Teraz będę miał krótki urlop i nic nie będę działał. Wszedłem dziś w posiadanie całkiem fajnej grupy na FB ![]() Mam nadzieję, że pomoże mi się trochę szybciej rozwinąć. Ale ogarnianie jej zostawię sobie na powrót z urlopu. esli12 RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 06-08-2018 18:20 Witam po krótkiej przerwie! ![]() Miałem krótki urlop, za kilka dni zaczynam też kolejny więc mam max 3 popołudnia żeby coś podziałać. Co udało mi się zrobić? Nabyłem na FB grupę dot. i skupiającą osoby zarabiające w sieci i ciągle prowadzę na niej prace porządkowe w wolnych chwilach (np. rano w łazience ![]() ![]() esli12 RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 07-08-2018 19:29 Dzisiaj krótko ![]() ![]() ![]() https://www.kasaznetu.pl/programy/26/jak-zgarnac-50-zl-lub-wiecej-od-bookingcom.html RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - EfectiveWork - 07-08-2018 19:48 Pisałem Ci to już na innym forum łapiesz się zbyt dużej ilości projektów ![]() ![]() ![]() Życzę i tak bardzo wysokich zarobków ![]() RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 07-08-2018 19:53 (07-08-2018 19:48)EfectiveWork napisał(a): Pisałem Ci to już na innym forum łapiesz się zbyt dużej ilości projektów Ponownie dzięki za radę ![]() ![]() RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 09-08-2018 09:01 Dzisiaj po południu zaczynam tygodniowy urlop, wyjeżdżam więc nie będę miał czasu nic pracować ani pisać tutaj. Tak jak już wspominałem moje działania skupiają się w tej chwili wyłącznie na blogu. Pomału zaczynam "czuć" że niedługo (ciężko określić to niedługo ![]() ![]() Czytałem trochę o SEO, posprawdzałem moją pozycję w wyszukiwarce po wpisaniu odpowiednich fraz. Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób w tym temacie. Obecnie treści, które zamieszczałem na stronie były tworzone z głowy bez skupiania się na słowach kluczowych. Czy powinienem "przerobić" zamieszczone treści na blogu uwzględniając słowa kluczowe dot. mojej stronki czyli ogólnie mówiąc wszystkich słów, fraz związanych z zarabianiem w sieci? RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - mahuzz - 09-08-2018 09:14 Cytat:Czy powinienem "przerobić" zamieszczone treści na blogu uwzględniając słowa kluczowe dot. mojej stronki czyli ogólnie mówiąc wszystkich słów, fraz związanych z zarabianiem w sieci? Jeśli wcześniej pisałeś teksty ale nie skupiałeś się na słowach kluczowych, to zdecydowana odpowiedź: powinieneś ![]() W sumie trudny temat, albo nie tyle trudny co oblegany ![]() RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 09-08-2018 09:27 (09-08-2018 09:14)mahuzz napisał(a):Cytat:Czy powinienem "przerobić" zamieszczone treści na blogu uwzględniając słowa kluczowe dot. mojej stronki czyli ogólnie mówiąc wszystkich słów, fraz związanych z zarabianiem w sieci? Spodziewałem się takiej odpowiedzi ![]() Podsumowując - uczę się, regularnie czytam forum, z każdym dniem jestem mądrzejszy i bogatszy o różną wiedzę i doświadczenia. Coraz częściej wpadam na różne pomysły, o których wcześniej nie miałem pojęcia. Coraz częściej zauważam przy okazji śledzenia różnych stron, że kurde na pewno ktoś na tym zarabia w taki i taki sposób. I do głowy przychodzi wtedy - a może ja zrobię coś takiego i takiego? he he. Będzie dobrze z czasem ![]() RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 16-08-2018 18:35 Witam po przerwie! ![]() Chwilę mnie nie było tutaj... No ale w końcu urlop to urlop. Wróciłem już wczoraj i jakoś nie mogę konkretnie zabrać się do pracy.. Mam nadzieję, że szybko wpadnę w rytm jaki już miałem wcześniej. Trochę poczytałem o reklamie na FB Ads i już przygotowuję pewną reklamę. Ale nie będzie ona dotyczyła mojego bloga. Mam pewien pomysł i będę małymi kwotami testował czy coś z tego będzie. Pasuje w końcu coś zarobić ![]() RE: Dziennik zwykłego urzędnika państwowego - esli12 - 20-08-2018 18:59 Coś tam sobie dłubię cały czas.. Jeżeli chodzi o bloga to chciałbym codziennie backlinkować po klika stron z fajnej listy takich stron w której jestem w posiadaniu. I zacząłem to robić ![]() Poza internetami zacząłem biegać przed pracą. Złożyłem wniosek do Wojsk Obrony Terytorialnej więc się przygotowuję. A co tam - kolejne zajęcie ![]() |