![]() |
Jaką gre kupić na psp :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jaką gre kupić na psp :) (/Temat-Jaka-gre-kupic-na-psp-15709) Strony: 1 2 |
RE: Jaką gre kupić na psp :) - Mateusz5511 - 27-10-2010 20:39 skasowane RE: Jaką gre kupić na psp :) - Alcor - 29-10-2010 19:59 GRAND THEFT AUTO: LIBERTY CITY stare, dobre GTA, grafika trzyma poziom, zadania są zróżnicowane i oczywiście ta swoboda.. imo gorsza część od Vice City. GRAN TURISMO - porządna ścigałka, ma bardzo dobrą fizykę jazdy, osobiście gra mi nie podeszła głównie przez tą wspomnianą wcześniej fizyke, wole need for speed'y ![]() GOD OF WAR: CHAINS OF OLYMPUS - gra na prawde zajebista, wyciska ostatnie soki z psp, piękna grafa, świetna fabuła i niepowtarzalny klimat, jedyny minus to długość gry (ok. 5 h ;s) LITTLE BIG PLANET - bardzo fajna platformówka gdzie trzeba nieźle pomyśleć przy niektórych zagadkach, muzyka i klimat miażdży! niestety ta gra również jest bardzo krótka ; ( GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS - kto co lubi ale mi nie podszedł ten widok z góry .. produkcja ogólnie udana, jak zawsze bardzo ciekawe zadania więc monotonii tu nie uświadczysz. ARMY OF TWO: THE 40TH DAY - gierke jak najbardziej polecam mimo tego iż ma bardzo niską ocene w internecie, mnie wciągnęła na maxa, przeszedłem w 2 dni ![]() SOCOM: FIRETEAM BRAVO 3 - genialna strzelanka, dopieszczona na maxa. Polska wersja jest po prostu cudna! świetnie przygotowane dialogi, głosy dobrze dobrane.. nic tylko grać! WWE SMACKDOWN VS. RAW 2011 - zagrałem 5 minut i usunąłem z karty, gra mi nie podeszła, zależy kto co lubi... ACE COMBAT: JOINT ASSAULT - symulator latania ;d co tu dużo mówić, gra bardzo dobra, więc jeżeli lubisz takie klimaty to gierka jest dla Ciebie. Od razu zaznaczam że opisałem tylko te gry w które grałem! Jeżeli nadal nie umiesz się zdecydować pisz, postaram się pomóc! Pozdrawiam |