![]() |
Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu (/Temat-Powrot-krola-czyli-dziennik-goscia-spod-jubilatu-157083) |
RE: Zarabiam miliony, jem kawior i realizuje cele, czyli dziennik gościa spod jubilatu - MaLiN - 06-08-2018 03:08 (14-07-2018 13:11)Czaq napisał(a):Cytat:Kolejną rzeczą, którą muszę dokończyć, jest porządek wszystkiego (zarówno tego co w głowie jak i wokół mnie). Warto robić listę rzeczy do zrobienia (ale też nie za długą) i je realizować. Jeśli coś nie wychodzi, zostawiam to na później, ale nadal jest to priorytetem na kolejnej liście. Aż do skutku. Nie zapominajcie o kartce i długopisie, czy też notatkach online, bo pomysły i rozwiązania przychodzą w niespodziewanych momentach. Sam twierdziłem, że w głowie wszystko zapamiętam - g*wno prawda. Tyle rzeczy mi umknęło...Święta prawda. Sam osobiście przekonałem się, że robienie listy rzeczy do wykonania to totalna podstawa. Tak samo to się ma do pomysłów - to na ile rzeczy wpadłem a później o nich zapomniałem to jakaś porażka ale od jakiegoś czasu kiedy prowadzę notatki sporo się zmieniło (14-07-2018 21:34)mattxx napisał(a): To z listą zadań do zrobienia jest bardzo dobrym pomysłem. Kiedy zrealizujesz wyznaczone cele to czujesz taką satysfakcję i wiesz, że nie zmarnowałeś czasu Tylko czasem ta lista zadań potrafi przerosnąć człowieka. To też nie sztuka napisać wszystko po kolei jak leci. Ostatnie 2 tygodnie był mały zastój, dopiero teraz pojawił się jakiś progres na dokończenie strony. Leń nadal za mną chodzi, szukam motywacji, może ktoś ma jakąś poradę na to? ![]() Ogólnie podczas wolnego pomimo tego, że nie myślę o pracy, to przychodzi najwięcej pomysłów, dlatego też nie ruszam ze startem przed wyjazdem, bo jeszcze coś nowego może się pojawić w głowie ![]() W dzienniku zobaczymy się we wrześniu ![]() RE: Zarabiam miliony, jem kawior i realizuje cele, czyli dziennik gościa spod jubilatu - maverick - 06-08-2018 06:13 (14-07-2018 21:34)mattxx napisał(a): Leń nadal za mną chodzi, szukam motywacji, może ktoś ma jakąś poradę na to? Polecam. Zapoznać się z https://ebookpoint.pl/ksiazki/nawyk-samodyscypliny-zaprogramuj-wewnetrznego-stroza-neil-fiore,samodv.htm#format/3 *** piszę z fona ;-) RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - MaLiN - 30-09-2021 16:52 Witam ponownie, trochę mnie tu nie było. W sumie też się dużo nie zmieniło ![]() Ogólnie plan działania jest następujący: zarabiać pieniądze z neta i z tego wyżyć ![]() A tak ogólnie, to podjąłem pierwsze kroki, zakupiłem poradnik od mysca i będę zaczynał promowanie ero. Jak to wyjdzie? Zobaczymy. Niektórzy z Was wiedzą, że lubię często narzekać i widzę więcej wad niż zalet - może to nie jest dobre, ale z drugiej strony takie myślenie uratowało mi ( i jeszcze paru osobom) kilka razy tyłek. Tak więc traktuje wadę jako zaletę ![]() Chce też pisać tu swoje przemyślenia. Coś w stylu pamiętnika, ale też nie osobistego. Czy zauważyliście, że teraz informacje odnośnie zarabiania przez neta, czy też ogólnie społeczność earnów mocno się rozbiła w ostatnim okresie? Już nie wspominając nasze forum. Kiedyś popularne fora internetowa, później grupy facebookowe itp. A teraz już kanały discord/telegram itd. Z jednej strony fajnie, bo się coś rozwija, ale z drugiej ja w tym zaczynam się gubić, dyskusje są jakby "rozlane" Trochę tego tu, trochę tego tam. Wiedza jest strasznie rozbita. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ![]() RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - nitram - 01-10-2021 10:31 Powodzenia. Będę zaglądać co jakiś czas. RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - MaLiN - 29-08-2022 15:19 Dzień dobry, czy ktoś tu jest? ![]() Nie lubię pisać, ale trochę przyda się aktualizacja dziennika. Działam od roku na promowaniu ero w social mediach. Bez większego szału, choć z miesiąca na miesiąc jest jakiś progres w zarobkach, przy obecnej inflacji to ledwo na piwo starcza ![]() To tyle ![]() RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - xdax1 - 29-08-2022 15:35 O proszę, ale powrót ![]() Coś teraz planujesz rozwijać? Coś nowego może? RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - MaLiN - 29-08-2022 16:43 Próbuje powrócić do inwestowania, o ile się zmotywuje. To jest na chwilę obecną największy problem we mnie. RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - Admin - 29-08-2022 17:58 (29-08-2022 16:43)MaLiN napisał(a): o ile się zmotywuje. To jest na chwilę obecną największy problem we mnie. nie chce nic mówić ale ten "problem" to od dekady ten sam ![]() tematyka dobra, ale ciężko mi ocenić wyniki bo każdy "na piwo" potrzebuje inną kwotę ![]() RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - MaLiN - 19-02-2023 01:47 Przyda się lekki powiew świeżości na tym umierającym forum. Nadal promuje randki, jakoś leci mimo że efekty nie są super, ale przynajmniej znam powód - moje lenistwo Wczorajszy zarobek, jeden z większych dniówek: ![]() Może jakby się człowiek bardziej przyłożył, ale no, zawsze coś ![]() RE: Powrót króla, czyli dziennik gościa spod jubilatu - xdax1 - 19-02-2023 16:27 O myślałem, że już zrezygnowałeś, gdzie motywacja ![]() |