![]() |
Co zbieracie / kolekcjonujecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co zbieracie / kolekcjonujecie? (/Temat-Co-zbieracie-kolekcjonujecie-157071) |
RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - JOK3R - 19-09-2018 21:02 Zbieram nakrętki plastikowe ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - Yani - 18-04-2019 22:25 Btc RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - chincyk - 19-04-2019 10:03 Jestę przestempcom i chodzę z wykrywaczem metali - zbieram monetki ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - Frankslen - 31-05-2019 20:03 Zbieram różne przedmioty ze złota lub pozłacane np. uszkodzoną biżuterię, stalówki, pozłacane zegarki. Staram się regularnie uzupełniać zbiory, choćby te kilka gramów kruszcu miesięcznie ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - records2002 - 04-07-2019 22:01 Bilety z meczów i glosnik i w aucie RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - Itachi198 - 08-02-2020 21:35 Zbieram nakrętki plastikowe, może kiedyś komuś pomogą, czasami są zbiórki np na operacje Alkohole z całego świata ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - tomant - 09-02-2020 10:33 Zbieram: - kasety magnetofonowe te z wyższej półki - tylko zafoliowane nówki, - płyty gramofonowe, - lampy elektronowe do wzmacniaczy - mam już tego setki - bardzo dobra inwestycja - sprzęt audio - głównie wzmacniacze i magnetofony z wyższej półki - to olbrzymi pożeracz kapitału. W zasadzie jakbym chciał sprzedawać to miałbym sporą przebitkę na wszystkim co mam. Ale bardzo mocno przywiązuję się do rzeczy... cóż począć ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - kubex001 - 25-02-2020 16:46 Kolekcjonuje znaczki od 12 lat ![]() RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - trybulski - 28-02-2020 14:23 No to ja tutaj zaszaleję w tym temacie, tak jakby został stworzony specjalnie dla mnie ![]() Co zbieram czy co mam? Nie żebym za specjalnie to wszystko zbierał, ale poza grami, mam: karty telefoniczne - możliwe, że odzyskają za jakiś czas wartość i będą kosztowne [posiadam kilkanaście tysięcy] pocztówki - raczej tematyczne i kolorowe, bo o czarno-białe trudniej [ posiadam kilkanaście tysięcy] różnego rodzaju karty panini i podobne [również posiadam kilkanaście tysięcy] Fizycznych gier PC mam również co najmniej kilkanaście tysięcy. I nie, nie zajmuję się ich sprzedażą ani nie mam sklepu internetowego. Mam za to przedmioty ze zbieractwa, na kilkunastu metrach sześciennych. RE: Co zbieracie / kolekcjonujecie? - Maciu82 - 02-03-2020 22:25 Kiedyś zbierałem puszki, potem znaczki. Całkiem niedawno butelki(różne) po wypitych piwach, niestety kolekcja przestała się mieścić gdziekolwiek i poszła w kubeł. Pozostało kolekcjonowanie fotografii wypitych piw ![]() |