[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] (/Temat-Scam-AirRewards-zarabiaj-na-ogladaniu-filmikow-jak-i-wrzucaniu-dowod-wyplaty-156932) |
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - Folari - 25-06-2018 21:30 Tu jest jakiś limit? Przecież mogę przez dzień 1000 tych filmów wrzucić Jakieś ograniczenia co do długości filmu? Tam jakieś weryfikacje się jeszcze przechodzi przy wypłacie na tego PP? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 25-06-2018 21:33 Można max 2-3 filmów. Weryfikacje filmy przechodzą od razu . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - pawlex - 25-06-2018 21:34 Po wrzuceniu 2 filmów Upload limit reached. Please wait until upload next video. (ERROR_UPLOAD_USER_LIMIT). Ktoś też ma ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 25-06-2018 21:37 Są limity na dzień . Już do nich napisałem że jest błąd z wysyłaniem . RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - pawlex - 25-06-2018 21:38 Wysłałem 2 filmy ale nigdzie ich u siebie nie widzę. Po wrzuceniu filmu i kliknięciu upload po załadowaniu filmu przycisk next miałem nie dostępny. Też tak miałeś ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 25-06-2018 21:48 Ja mam teraz tak https://youtu.be/v2QCV7ts-aE Już do nich napisałem że jest błąd. Zawsze odpisują max 24h. Zawsze można zarabiać też na oglądaniu filmów. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - pawlex - 25-06-2018 21:49 Rozumiem ale pytam czy wcześniej jak Ci się udało wrzucić film czyli po kliknięciu upload i załadowaniu filmu klikałeś przycisk NEXT czy jak ? RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 25-06-2018 21:50 Nie tylko upload. I wyświetlało się że film został wrzucony RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - pawlex - 25-06-2018 21:51 No to ja tak miałem z 2 filmami i gdzie są te filmy ? . Punktów też żadnych za to nie dostałem. RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty] - krychap - 25-06-2018 21:52 Filmy są sprawdzenie max wciągu 48h dostaniesz punkty na konto. Spokojnie nie przepadną. |