![]() |
Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier (/Temat-Forumowy-konkurs-wygraj-Forum-Gold-i-klucze-do-gier-156911) |
RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Itachi198 - 24-06-2018 08:10 Might & Magic: Heroes V Grałem we wszystkie 5 części, głównie Lochem, więc nie kupowałem 6 ze względu na brak tejże frakcji ![]() RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - karoltevez92 - 24-06-2018 08:58 Warcraft 3 - moja pierwsza gra na moim pierwszym komputerze ![]() zacząłem w nią grać, gdy miałem 10 lat a od tego czasu minęło już 16 lat i nadal w nią od czasu do czasu pogrywam ![]() RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - xdax1 - 24-06-2018 09:08 3 wiedźmin 3 najlepszy ![]() Kto wie, ten wie. RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Pawlak093 - 24-06-2018 11:42 Tibia RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Captain - 24-06-2018 15:00 Do @[precell] szanuje za Morrowinda. Ta gra jest jedyna w swoim rodzaju, podobnego klimatu nie ma w żadnej innej grze, filmie, ani książce. Jeden z najlepszych cRPGów w jakie grałem. W tej grze rzeczywiście można się zakochać. Moja ulubioną grą singleplayer jest pierwszy Wiedźmin. Klimat tej gry mnie urzekł i ta muzyka. Do tego bardzo mi się tam też podobał system walki, który bardziej mi pasował niż to małpie skakanie i ciągłe przewroty w W2 i W3. Klimat i muzyka to dwie rzeczy w których Wiedzmin 1 jest najlepszą częścią serii. Nawet trójka mu nie dorównuje w tych dwóch kwestiach moim zdaniem. A moją ulubioną grą sieciową jest zamknięty już Tiger Knight (no dobra niby go otworzyli ponownie, ale co z tego jak populacja graczy jest zbyt niska aby dało się normalnie grac, a gra nie cieszy się już dobrymi recenzjami), bo mimo iż ta gra miała swoje wady to jednak tak epickich bitew to w żadnej innej grze jak do tej pory nie stoczyłem, a grałem w bardzo wiele gier. Zwłaszcza szarże kawalerii to w tej grze coś pięknego. RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Begrezen - 27-06-2018 21:07 heroes 3 - gra ktora nigdy sie nie zestarzeje ani nie znudzi RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - rayden - 27-06-2018 21:14 Counter Strike 1.6 ![]() ![]() RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - rachman - 27-06-2018 21:49 Age of Empires - może stara, może 2d ale do tej pory żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła po prostu ![]() ![]() RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - MaLiN - 27-06-2018 22:28 Need For Speed Underground 2 - pierwsza gra, którą kupiłem, a nie dostałem ![]() Muzyka + świetna grafika (jak na tamte lata) = Niezapomniany klimat RE: Forumowy konkurs - wygraj Forum Gold i klucze do gier - Hybrid1990 - 13-07-2018 19:23 Wyniki losowania:
![]() Zwycięzcy: 18 - rachman ----> 250 FG i Might & Magic: Heroes VII 7 - Dante_/ ------> 100 FG i Gothic Universe Edition Steam Key GLOBAL 11 - Itachi198 ---> 50 FG i The Whispered World oraz Safety First! Pozostali konkursowicze otrzymują ode mnie po 20 FG. ![]() ![]() |