![]() |
[Rozwiązane]OPŁATY NA LOCKERZ.COM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]OPŁATY NA LOCKERZ.COM (/Temat-Rozwiazane-OPLATY-NA-LOCKERZ-COM-1565) Strony: 1 2 |
RE: OPŁATY NA LOCKERZ.COM - Mateusz794 - 08-02-2010 19:41 czy trzba płacić cos za przesyłke słyszałem ze 20 punktów?? RE: OPŁATY NA LOCKERZ.COM - Kaziu - 08-02-2010 19:44 Napisałem Ci, że nie ! Nie płacisz za przesyłkę żadnych 20 punktów ! Czytaj uważnie ! RE: OPŁATY NA LOCKERZ.COM - mikobro - 08-02-2010 19:44 Sorki... Mod temu panu u góry warnik sie nalezy... 3 raz to samo pytanie zadaje ;/ PRZESYLKA JEST DARMOWA LOLU !!!!!!!! RE: OPŁATY NA LOCKERZ.COM - Mateusz794 - 08-02-2010 19:47 czy płaci sie coś za przesyłke bo ktos mówił ze 20 punktów??? aha dzieki za wszystko czyli jak bede uważał i nie kupował nic pow.150zł nie poniose żadnych kosztów??? sorrka ze was tak zadreczam tymi pytaniami mam jescze 1 tak na marginesie:co moge robic zeby zapraszac znajomych chodzi mi tutaj o link jaki mam przesyłać znajomym???Z góry dzieki za wszystko RE: OPŁATY NA LOCKERZ.COM - gamekillerpolska - 08-02-2010 19:56 WTF chłopie czytać nie umiesz? Płacisz za cło jeśli paczka przekracza wartość 50$... Jak jesteś na lockerz wchodzisz w rubryke connect czy jakoś tak ![]() [Rozwiązane][Rozwiązane]OPŁATY NA LOCKERZ.COM - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |