presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie (/Temat-presearch-org-Zarabiaj-na-wyszukiwaniu-w-internecie-156424) |
RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 18:07 Serwis jest w wersji beta, mogą się zdarzyć drobne usterki. RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Konrath - 26-05-2018 18:34 Można jakoś ustawić Presearch chromie jako wyszukiwarkę w pasku adresu? RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 19:47 Na razie nie jest to możliwe. Wiem, że pracują nad nowym dodatkiem do Chrome i Firefoxa, który ma ułatwić korzystanie z Presearch. Ale w jaki sposób ułatwić, tego nie wiem RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Konrath - 26-05-2018 20:28 A banują za boty? Sprawdzał ktoś? RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 21:32 Banują za boty, multi-konta itp. RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Code2Win - 28-05-2018 10:09 A jak wygląda sprawa z klikania po VPN? Sprawdzał ktoś? RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 28-05-2018 11:44 Co do VPN to wątpie czy mają możliwość sprawdzenia. Wiem, że jeśli będziesz wpisywał głupoty w stylu "dsakjdhaskjdhasjkd" to twoje konto może zostać oflagowane i może być problem z wypłatą tokenów - zwiększona minimalna kwota wypłaty etc. RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Snaggy - 28-05-2018 12:14 Weźcie pod uwagę, że jeśli rozdadzą rzeczywiście te tokeny to w momencie gdy ludzie otrzymają walutę na portfele zaczną w większości je wyprzedawać i cena będzie szybko spadać w dół. Co nie zmienia faktu ze lepiej je zbierać niż nie mieć nic. RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 28-05-2018 12:50 Z tego co wiem to ekipa od Presearch przygotowała system, który ma powstrzymać spadek cen. Jaki? Tego to nie wiem. Czy zadziała? Możliwe - im też zależy na wysokiej cenie za token RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Code2Win - 29-05-2018 10:03 Przygotowałem listę 300 haseł już do bota. Będzie losowo wpisywać xD |