Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie (/Temat-presearch-org-Zarabiaj-na-wyszukiwaniu-w-internecie-156424)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 18:07

Serwis jest w wersji beta, mogą się zdarzyć drobne usterki.

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Konrath - 26-05-2018 18:34

Można jakoś ustawić Presearch chromie jako wyszukiwarkę w pasku adresu?

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 19:47

Na razie nie jest to możliwe. Wiem, że pracują nad nowym dodatkiem do Chrome i Firefoxa, który ma ułatwić korzystanie z Presearch. Ale w jaki sposób ułatwić, tego nie wiem

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Konrath - 26-05-2018 20:28

A banują za boty? Sprawdzał ktoś?

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 26-05-2018 21:32

Banują za boty, multi-konta itp.

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Code2Win - 28-05-2018 10:09

A jak wygląda sprawa z klikania po VPN? Sprawdzał ktoś?

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 28-05-2018 11:44

Co do VPN to wątpie czy mają możliwość sprawdzenia. Wiem, że jeśli będziesz wpisywał głupoty w stylu "dsakjdhaskjdhasjkd" to twoje konto może zostać oflagowane i może być problem z wypłatą tokenów - zwiększona minimalna kwota wypłaty etc.

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Snaggy - 28-05-2018 12:14

Weźcie pod uwagę, że jeśli rozdadzą rzeczywiście te tokeny to w momencie gdy ludzie otrzymają walutę na portfele zaczną w większości je wyprzedawać i cena będzie szybko spadać w dół. Co nie zmienia faktu ze lepiej je zbierać niż nie mieć nic. Smile

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - mrblue - 28-05-2018 12:50

Z tego co wiem to ekipa od Presearch przygotowała system, który ma powstrzymać spadek cen. Jaki? Tego to nie wiem.
Czy zadziała? Możliwe - im też zależy na wysokiej cenie za token

RE: presearch.org - Zarabiaj na wyszukiwaniu w internecie - Code2Win - 29-05-2018 10:03

Przygotowałem listę 300 haseł już do bota. Będzie losowo wpisywać xD