Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Od 0 do 100-200-300$ dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Od 0 do 100-200-300$ dziennie (/Temat-Od-0-do-100-200-300-dziennie-156369)

Strony: 1 2 3 4

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 29-05-2018 16:42

Ok... Podsumowanie kolejnych 4 dni, na dzień dzisiejszy wychodzi mi średnio 3tys zł z samego FutureAdPro.. Nie powiem że jest to mała kwota , bo da się za to żyć..

Na dzień dzisiejszy robię parę projektów z których mogę się utrzymać bezproblemowo, dlatego zyski które generuje z FutureAdPro będę przeznaczał głównie na kampanie reklamowe Smile
Zamierzam podejść teraz do bloga bardziej technicznie.. Pokazywać kwoty które ,, inwestuje '' w reklamę czy to social media ( facebook, instagram ) czy bardziej złożone typu pozycjonowanie , reklamy na stronach forach itd.

Samo podsumowanie 4 dni przyniosło mi ponad 100$.. Posiadając 100 paczek wypłacam dziennie tak jak zawsze 10$
co daje nam 40$ , oraz ponad 60$ z prowizji

[Obrazek: 4_dn_i.jpg]

Statystycznie wychodzi 100zł dziennie, dla jednych dużo dla innych mało Smile Too już pozostawiam indywidualnej interpteracjii..
Biorąc pod uwagę że o dziwo jest już dość duże zainteresowanie tym jak działam oraz chęcią dołączenia do programu, chciałbym uświadomić że metody typu : polecanie, pozycjonowanie, które wzbudziły największe zainteresowanie z czasem tu wszystko będzie pokazywane .. Tylko dopiero buduje fundamenty pod to..

Wracając do osób, które chcą do mnie dołączyć z samego forum wpadło mi już 2 osoby, jeszcze nie aktywne ale myślę że niebawem ruszy Smile Zawsze to miły gest ,że jednak ktoś to czyta Big Grin
Chciałbym ruszyć jeszcze z dziennikiem wypłat by bardziej pokazać autentyczność mojego dziennika, więc na pewno będę też szedł w tą stronę

Na dziś to tyle ! Niebawem już coraz więcej Smile
Pozdrawiam, no i zajebistego dnia !

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - malena - 01-06-2018 10:59

Mnie najbardziej inspirują te dzienniki od zera, bez żadnych inwestycji.

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 01-06-2018 12:17

(01-06-2018 10:59)malena napisał(a):  Mnie najbardziej inspirują te dzienniki od zera, bez żadnych inwestycji.

Swoje pierwsze pieniądze zarobiłem od zera w programie co już nie istnieje, ale nie ma co się chwalić wynikami które miałem 2 lata temu.. Liczy się tu i teraz Smile

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - xdax1 - 01-06-2018 14:07

A myślałeś co będzie jak padnie future? (bo w końcu padnie, jak każda piramida).

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 01-06-2018 14:56

(01-06-2018 14:07)xdax1 napisał(a):  A myślałeś co będzie jak padnie future? (bo w końcu padnie, jak każda piramida).

Na dzień dzisiejszy nie mam takiej obawy, jasne nic nie trwa wiecznie jestem tego świadomy. Ale już się nauczyłem że nie wybiega się w przyszłość buduje kolejne biznesy, które zaczynają mi też już powoli prosperować

Rozumiem możesz nazywać to piramida, nie mam nic do tego , ale jeżeli coś działa od 2 lat i jakoś nie potrafią się do tego przyjebać skutecznie do tego typu przyjebać + wypłaca no to nie mam co panikować Smile

Pozdrawiam

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 04-06-2018 22:25

Dość długo mnie nie było, ponieważ tworzę nowy projekt pod biznes mowa tu w końcu o ruszenia programu partnerskiego Money2Money..

Na chwilę obecną tworzę system oparty o automatyzacje biznesu materiały szkoleniowe, oraz listę mailingową .. Cel na Mone2Money min 10 tys miech, biorąc pod uwagę że na samą kampanie reklamową pójdzie 4-5tys miech, myślę że przełoży się to na dobre wyniki..
Niebawem pokaże pierwsze wyniki oraz statystyki, przeprowadzonej kampanii reklamowej..

Co do FutureAdPro wszystko pięknie się rozwija , podsumowanie ostatnich 5 dni

[Obrazek: essasas.jpg]

Łącznie z naliczeniami dziennymi wychodzi : 198 $ za ostatnie 5 dni , jak dla mnie super.. Biorąc pod uwagę że teraz wejdzie mi dość dużo poważnych osób , nic tylko się cieszyć Big Grin

Pozdrawiam

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - mattxx - 06-06-2018 16:58

Skoro budujesz Team w biznesach internetowych to może zainteresuje Cię kopanie kryptowalut wraz z polecaniem i matrycami? Dobry biznes się szykuje, a szczególnie dla tych którzy potrafią i chcą polecać.
Jakby co linka masz w mojej sygnaturze. Powodzenia Smile

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 07-06-2018 11:16

(06-06-2018 16:58)mattxx napisał(a):  Skoro budujesz Team w biznesach internetowych to może zainteresuje Cię kopanie kryptowalut wraz z polecaniem i matrycami? Dobry biznes się szykuje, a szczególnie dla tych którzy potrafią i chcą polecać.
Jakby co linka masz w mojej sygnaturze. Powodzenia Smile

Opisz coś więcej może nie tylko mnie zainteresujesz

Pozdrawiam

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 07-06-2018 23:20

Dziś podsumowanie szybciej, ponieważ dużo się teraz dzieje i będzie się działo jeszcze więcej.. Za 3 dni startuje z programem money2money , budowaniem listy mailingowej oraz powstaje 2 strony, już które zaczynam powoli pozycjonować

Zapowiada się dość gruba akcja, co do marketingu przy obecnym promowaniu instagrama średnie zainteresownie to 3 osoby dziennie , wiadomo nie każdy wchodzi.. Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej

Teraz zacznie się gruby marketing po za reklamami sponsorwanymi, będę robił prezentacje online tygodniowo min 30 os , do tego prezentacje stacjonarne Smile

A tu takie małe podsumowanie : 4 dni tym razem : 282$ + 40$ = 323$ ,- około 1.1 tys zł

[Obrazek: To_1.jpg]

[Obrazek: TO_2.jpg]

Na tygodniu dołączą jeszcze 2 osoby , więc zapowiada się dobrze Smile Coraz bliżej połowy celu Big Grin

Pozdrawiam ! Miłego dnia

RE: Od 0 do 100-200-300$ dziennie - MyWay - 10-06-2018 19:35

Teraz dopiero się zacznie ten tydzień będzie bardzo aktywny .. Niebawem pierwsze wyniki