Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) (/Temat-Swiezy-emigrant-zarobkowy-szuka-pracy-on-line-156128)

Strony: 1 2

RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - TheKing - 02-05-2018 06:56

Wgl to z tym tworzeniem stron i ogólnie IT miałeś już do czynienia, czy to tak na zasadzie "słyszałem, że dobrze płacą to idę"? Sex

RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - CiemniejwCieniu - 02-05-2018 09:12

@Captain
Ja nie chcę dorabiać w necie, tylko zrobić z tego biznes, który znacznie zwiększy moje obecne zarobki Smile Po drugie no bez jaj, zarabiam 10% powyżej pensji minimalnej Big Grin W Niemczech poziom minimum socjalnego to 1190€ bodaj Big Grin

@Zarobiony_Koles
Akordowa jest spoko jak chcesz mocno zarobić. Polecam również szukać pracy na zachodzie Niemiec (to mój drugi kierunek od października, chwilowo siedzę na wschodzie i stawki tutaj są dużo gorsze). Tam za moją robotę powinni płacić już koło 13-16€/1h. Ogólnie jeżeli jesteś nastawiony na akord to bardzo duży plus. Ja pracuję na magazynie m.in. z emerytkami z Polski (czyli praca musi być lekka Smile ), co na swój sposób zabawne jest, bo można śmiesznych historii się nasłuchać Big Grin

@TheKing
Ze stronami jest tak, że w ogóle nie planuję się tym zajmować, ale potrzebuję jakiś plan B. Strony są mi potrzebne głównie do biznesów on-line. Gdyby przykładowo moje pomysły biznesowe opierały się o nagrywanie i montaż filmów, to pewnie mój plan B to byłoby nagrywanie wesel. A tak mamy pracy Junior Front-Endowca z ambicjami na Back-endowca Smile

RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - adamcio99922 - 04-05-2018 11:54

(01-05-2018 17:30)CiemniejwCieniu napisał(a):  [] iPad Pro 12,9 + klawiatura + pencil (5.000zł)
[] Apple Watch (ok. 1.700zł)
[] Gimbal, statyw, szkło do iPhone (1.600zł)
[] Słuchawki (ok. 1.350zł)

@[CiemniejwCieniu]

Takie pytanie poza tematem - skoro zakładasz oszczędzanie i nastawiasz się na konkretny plan - nauka oraz rozwój - to na co Ci te przepłacone zabawki? Jerk2
Nie lepiej konsumpcje wykonać w momencie zrealizowania planu?
Nie rób konsumpcji zanim nie zrealizujesz planu.

RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - qwertybsk - 06-05-2018 09:41

lepiej wyznaczyć sobie DUŻY cel do osiągnięcia niż taki ' bez ambicji ' Smile powodzenia życzę SmileSmile

RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - master4 - 10-05-2018 17:13

Jeśli chcesz dobre podstawy html'a, css'a + js'a to polecam kurs freecodecamp. Strona ma dobre community + nastawiona na projekty. Akurat tam nie ma cięcia psd i kodowania ale to poszukaj na yt (tylko w obcym języku). Co do kursów po polsku to odradzam... Dlaczego? Albo ktoś zaczyna kurs i nie kończy, przestarzałe informacje, albo dużo błędów i złych nawyków. Powodzenia w dążeniu do celów Smile