![]() |
Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) (/Temat-Swiezy-emigrant-zarobkowy-szuka-pracy-on-line-156128) Strony: 1 2 |
RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - TheKing - 02-05-2018 06:56 Wgl to z tym tworzeniem stron i ogólnie IT miałeś już do czynienia, czy to tak na zasadzie "słyszałem, że dobrze płacą to idę"? ![]() RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - CiemniejwCieniu - 02-05-2018 09:12 @Captain Ja nie chcę dorabiać w necie, tylko zrobić z tego biznes, który znacznie zwiększy moje obecne zarobki ![]() ![]() ![]() @Zarobiony_Koles Akordowa jest spoko jak chcesz mocno zarobić. Polecam również szukać pracy na zachodzie Niemiec (to mój drugi kierunek od października, chwilowo siedzę na wschodzie i stawki tutaj są dużo gorsze). Tam za moją robotę powinni płacić już koło 13-16€/1h. Ogólnie jeżeli jesteś nastawiony na akord to bardzo duży plus. Ja pracuję na magazynie m.in. z emerytkami z Polski (czyli praca musi być lekka ![]() ![]() @TheKing Ze stronami jest tak, że w ogóle nie planuję się tym zajmować, ale potrzebuję jakiś plan B. Strony są mi potrzebne głównie do biznesów on-line. Gdyby przykładowo moje pomysły biznesowe opierały się o nagrywanie i montaż filmów, to pewnie mój plan B to byłoby nagrywanie wesel. A tak mamy pracy Junior Front-Endowca z ambicjami na Back-endowca ![]() RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - adamcio99922 - 04-05-2018 11:54 (01-05-2018 17:30)CiemniejwCieniu napisał(a): [] iPad Pro 12,9 + klawiatura + pencil (5.000zł) @[CiemniejwCieniu] Takie pytanie poza tematem - skoro zakładasz oszczędzanie i nastawiasz się na konkretny plan - nauka oraz rozwój - to na co Ci te przepłacone zabawki? ![]() Nie lepiej konsumpcje wykonać w momencie zrealizowania planu? Nie rób konsumpcji zanim nie zrealizujesz planu. RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - qwertybsk - 06-05-2018 09:41 lepiej wyznaczyć sobie DUŻY cel do osiągnięcia niż taki ' bez ambicji ' ![]() ![]() ![]() RE: Świeży emigrant zarobkowy szuka pracy on-line :) - master4 - 10-05-2018 17:13 Jeśli chcesz dobre podstawy html'a, css'a + js'a to polecam kurs freecodecamp. Strona ma dobre community + nastawiona na projekty. Akurat tam nie ma cięcia psd i kodowania ale to poszukaj na yt (tylko w obcym języku). Co do kursów po polsku to odradzam... Dlaczego? Albo ktoś zaczyna kurs i nie kończy, przestarzałe informacje, albo dużo błędów i złych nawyków. Powodzenia w dążeniu do celów ![]() |